BB Erzurumspor Rize´ye coşku ile uğurlandı

Mavi Beyazlı takımın futbolcularına, Rize yolculuğu sırasında Pazaryolu ve İspir ilçelerindeki taraftarlar yoğuın sevgi gösterisinde bulundu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BB Erzurumspor Rize´ye coşku ile uğurlandı

Sinan AYDIN

Süper ligin 25. haftasında bugün Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, karayolu ile Rize´ye gitti. Mavi Beyazlı takımın futbolcularına, yol güzergahı boyunca Pazaryolu ve İspir ilçelerindeki taraftarlar tarafından  yoğuın sevgi gösterisinde bulunuldu. Bugün saat 19:00 da deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan mavi beyazlı takım, iki futbolcusundan yoksun olarak Rize´ye gitti. Süper ligde kalmak adına her maçına final niteliğinde çıkan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu kez deplasmanda yine zorlu bir doksan dakikaya çıkacak.

MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Kayserispor karşılaşmasında yaşanan kaosun ardından alınan bir puan ile avantajı elinden kaçıran mavi beyazlılar, Rize deplasmanından üç puan almak için mücadele verecek. Takımda sakatlıkları bulunan Obertan ile El Kabir dışında eksik oyuncu bulunmazken, Elba Rashani kafileye dahil edildi. Önceki gün öğlen saatlerinde kulüp otobüsü ile Rize´ ye hareket eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, akşam saatlerinde bu ile varırken, dün son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı. BB Erzurumsporlu futbolculara yol güzergahında bulunan Pazaryolu ve İspir ilçelerinde taraftarlar sevgi gösteriisnde bulundu. BB Erzurumspor bayrakları açıldı, sloganlar atılarak futbolculara sevgi gösterisinde bulunuldu. Bazı futbolcular taraftarın sevgi gösterisine kayırsız kalmayıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.