BB Erzurumspor taraftarına şok yaşattı !

Diğer rakiplerinin puanlar kaybettiği haftada, Dadaşlar, en önemli rakibine yenilerek şampiyonluk şansını çok zora soktu. Mehmet hoca, oyunu okuyamamakla ve yanlış oyuncu değişiklikleri iddiasıyla eleştiriliyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BB Erzurumspor taraftarına şok yaşattı !

Sinan AYDIN

Erzurumspor, Hatayspor´un Boluspor´a yenilerek puan yitirdiği, Bursaspor´un deplasmanda Giresunspor´u yendiği haftada evinde Adana Demirspor´a yenilerek 3´üncü sıraya indi. Aldığı şok yenilgiyle taraftarına hayal kırıklığına uğratan mavi beyazlı ekip, 53 puanda kalırken Adana Demirspor puanını 54´e çıkararak ikinci sıraya yükseldi. Mavi Beyazlı ekip ilk iki ümidini, son üç haftaya bıraktı.

ÇOK ÖNEMLİ BİR FIRSATI KAÇIRDI

21´inci dakikada Jugurtha Hamroun´un kaydettiği golle öne geçen Erzurumspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında 5 dakika arayla iki şok yaşayan mavi beyazlı ekip 55 ve 60´ıncı dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle yenik duruma düştü. İlk golden sonra değişikliğe giden mavi beyazlı ekibin kalan dakikalarda skoru değiştirme çabaları sonuç vermeyince, Erzurumspor sahasında büyük bir şok yaşayarak Adana Demirspor´a 2-1 mağlup oldu. Taraftarlar, oyunu okuyamadığını savundukları teknik direktör Mehmet Özdilek´e tepki gösteriyor. Mehmet hocanın oyuncu değişikliği hamlelerine, özellikle de sahanın en iyileri olan Hamroun ve Ömer Şişmanoğlu´nu oyundan almasına bir anlam verilemiyor.

BB ERZURUMSPOR ÜST ÜSTE 2 DEPLASMAN MAÇI OYNAYACAK

Bu hafta evinde Bursaspor´a 1-0 yenilen Giresunspor deplasmanına gidecek olan BB Erzurumspor, 33´üncü haftayı da deplasmanda geçirerek İzmir´de Altay ile karşılaşacak. Erzurumspor lig sürecini evinde oynayacağı Cesar Grup Ümraniyespor karşılaşması ile tamamlayacak. Mavi beyazlı ekibin en azından ilk altıya kalabilmesi için kalan haftalarda en az 5 puan alması gerekiyor. Dadaşlar, rakiplerini yense bile Hatay ve Adana Demirspor´un puan kaybetmesini bekleyecek.

MAVİ BEYAZLI TAKIM 8´İNCİ YENİLGİSİNİ ALDI

Toplamda 8, iç sahada ise 3´üncü yenilgisini alan Erzurumspor, Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde de ilk kez yenildi. 31 maçta 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 ?de yenilgi alan ekip 35 gol atarken kalesinde 25 gol gördü ve 53 puanda kaldı. Erzurumspor evinde ise çıktığı 16 maçın 11´ini galibiyetle kapattı, 2 beraberlik ve 3 de yenilgi aldı. İç saha maçlarında 23 gol atan ekip kalesinde 13 gol gördü ve 35 puan elde etti.

ÜÇ TAKIMIN KALAN MAÇLARI

Erzurumspor kalan 3 haftada üst üste iki deplasmana gidecek ve bir maçı evinde oynayacak. Sıralamada ikinciliğe çıkan Adana Demirspor ise evinde Altay ve İstanbulspor ile oynarken 33´üncü haftada Ümraniyespor deplasmanına gidecek. İlk iki için ümit kazanan Bursaspor ise  31´inci haftada Altınordu ve 32´inci haftada Menemenspor ile evinde oynayacak. Yeşil Beyazlı ekip son haftada ise Hatay deplasmanına gidecek.