B.B Erzurumspor topbaşı yapıyor

Milli maç arası nedeniyle 3 gün izin yapan futbolcular, bugün topbaşı yapıyor. Antalyaspor maçından da mutlak galip ayrılmak isteyen B.B Erzurumspor´da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
B.B Erzurumspor topbaşı yapıyor

Sinan AYDIN

Spor Toto Süper Lig´de evinde Göztepe´yi yenerek puanını 11´e çıkaran B.B Erzurumspor, Milli maç arasını iyi değerlendiriyor. 3 gün izin verilen futbolcular bugün topbaşı yapacak. Oynadığı futbolla göz dolduran ve Mehmet Özdilek´in teknik direktörlük görevine getirilmesi sonrası 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik alan B.B Erzurumspor´da moraller yerinde. Göztepe galibiyeti ile Milli maç arasında giden mavi beyazlı takımda, teknik heyet ve futbolcular verilen arayı iyi değerlendirip Antalyaspor maçından da mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

FUTBOLCULARA 3 GÜN İZİN VERİLDİ

Göztepe maçı sonrası teknik direktör Mehmet Özdilek tarafından futbolculara 3 gün izin verildi. İzni iyi değerlendiren futbolcular, bugün topbaşı yapacak. B.B Erzurumspor tesislerinde toplanacak olan teknik heyet ve futbolcular, Antalyaspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Üst üste 2 maç kendi evinde oynayacak olmanın avantajını iyi değerlendirmek isteyen Mavi Beyazlı takım, Antalya maçını da kazanıp iki haftada 6 puan toplamanın hesaplarını yapıyor.

CEZALI VE SAKAT FUTBOLCU BULUNMUYOR

Kısıtlı kadroyla Süper Lig´de mücadele veren B.B Erzurumspor´da, kart cezalısı olduğu için Göztepe maçında oynamayan Lokman Gör´ün cezası bitti. B.B Erzurumspor Basın Sözcüsü Metin Barlak, gazeteniz GÜNEBAKIŞ´a yaptığı özel açıklamada, takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığını söyledi. Barlak, ?? Takımda şuan moraller çok iyi. Futbolcularımız 3 günlük iznin ardından bugün topbaşı yapacak. Milli arayı iyi değerlendirip Antalyaspor maçından mutlak 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımızı Antalyaspor maçında da Kazım Karabekir stadyumuna bekliyoruz´´ diye konuştu.