BB Erzurumspor´da 1 saatliğine Osman Özköylü teknik direktör oldu

BB Erzurumspor, daha önce başarısız olduğu gerekçesi ile gönderilen Osman Özköylü ile yeniden prensip anlaşmasına vardığını duyurdu. Ancak gelen tepkiler sonrası, bu isimden vazgeçildi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BB Erzurumspor´da 1 saatliğine Osman Özköylü teknik direktör oldu

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, teknik direktörlük konusunda hareketli saatler yaşandı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, teknik direktörlük görevi için daha önce Erzurumspor´u çalıştıran ve başarısız olduğu gerekçesiyle gönderilen Osman Özköylü ile yeniden prensip anlaşmasına varıldığı duyuruldu. Başkan Üneş ve yönetiminin teknik direktör kararı, taraftarları memnun etmedi.

KULÜP RESMİ SİTESİNDEN DUYURDU ANCAK?

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, Muzaffer Bilazer´in istifa etmesinin ardından sürdürdüğü teknik direktör arayışlarını noktaladı gibi oldu. ?Acele etmeyeceğiz, yanlış yapmayacağız´ diyen Başkan Hüseyin Üneş, iki gün içerisinde Osman Özköylü ile prensip anlaşmasına vardı. Osman Özköylü ismi, BB Erzurumspor Kulübünün resmi sosyal medya hesaplarından da paylaşılarak duyuruldu. Paylaşımda, ?? Yapılan görüşmeler sonucu teknik direktör Osman Özköylü ile prensip anlaşmasına varılmıştır. Detaylar ilerleyen süreçte paylaşılacaktır´´ denildi.

OSMAN ÖZKÖYLÜ İSMİ TARAFTARI İKİYE BÖLDÜ

Osman Özköylü ismi, taraftarları ikiye böldü. Taraftarların büyük bir bölümü Osman Özköylü´nün daha önce çalıştırdığı takımlardaki başarısızlığını gösterip Erzurumspor´a bir fayda sağlayamayacağı görüşünü savundular. Osman Özköylü´nü daha önce de Erzurumspor´u çalıştırdığını ve başarısız olduğu için gönderildiğini, hatırlatan taraftarlar, büyük beklenti içerisinde oldukları Hüseyin Üneş´in kendilerinde Osman Özköylü kararı ile hayal kırıklığı yarattığını ifade ettiler. Bazı taraftarlar ise kararı boykot edip kombinelerini iptal edeceklerini ve maçlara gitmeyeceklerini söylediler. Özellikle sosyal medyada Osman Özköylü ismine tepkiler çığ gibi arttı. Büyük Erzurumspor 1968 rumuzlu bir gurup ise yaptığı paylaşımda, ??Osman Özköylü İle Anlaşmaya Varılmış Bilgisi Resmî Hesaptan Açıklandı. Tazminat Almak İçin Kendini Kovdurtan Bu Adamdan Şimdi Medet Umuyoruz. Çok İyi Hatırlıyorum Kapalıda Maç İzlerken Dönüp Bize Küfreden Erzurum´a Hakaret Eden Adamla Beraber mi Yürüyeceğiz. Osman Özköylü İle Evet mi Hayır mı. Sizin Yorumlarınızı Bekliyorum Dadaşlar´´ şeklinde bir paylaşım yaptı. Paylaşıma çok sayıda hayır yorumu yapıldı.  

KULÜP 1 SAAT SONRA ANLAŞMANIN İPTAL OLDUĞUNU DUYURDU

Erzurumsporlular Taraftar Grubu Lideri Kürşat Çetin ise sosyal medya hesabından, ´´ Eğer ki Osman Hocayla Anlaşılırsa Adana Maçında 90 Dakika Yönetim İstifa Diye Bagirilicaktir´´ şeklinde açıklama yaptı. Yüksek tepkiler yönetime geri adım attırdı. Osman Özköylü isminden vazgeçildi ve kulüpten ikinci bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, ??Erzurumspor kulübü olarak prensip anlaşmasına vardığımız Osman Özköylü ile anlaşma sağlanamadı. Takımımızı çalıştıracak teknik direktör konusunda çalışmalar sürüyor. Erzurumspor camiamız ve futbol kamuoyunun bilgilerine sunarız.´´ denildi.