B.B Erzurumspor´da hazırlıklar sürüyor

B.B Erzurumsor´da 1 günlük bayram izninin ardından yeni sezon hazırlıkları yeniden başladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
B.B Erzurumspor´da hazırlıklar sürüyor

Sinan AYDIN

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 18 Ağustos Pazar günü saat 19.15´te Kazım Karabekir Stadyumu´nda yapacağı sezonun ilk karşılaşması öncesi, antrenmanlarını aralıksız sürdürüyor. İstanbulspor maçı ile yeni sezona merhaba diyecek olan B.B Erzurumspor´da, talıma yeni katılan isimlerde adaptasyon sorununu büyük ölçüde aştı. Bayram nedeniyle 1 gün izin verilen futbolcular, bayramın ikinci günü topbaşı yaparak çalışmalara başladı.

ÇİFT KALE MAÇ YAPTILAR

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde teknik ve taktik antrenmanları yapan mavi beyazlı futbolcuların, antrenmana tam kadro katıldıkları görüldü. Düz koşu ve şut çalışması yapam futbolcular, daha sonra ise çift kale maç yaparak taktik çalışmasında ter döktüler. Oldukça moralli oldukları gözlenen futbolcular, antrenman öncesi ise kendi aralarında ve teknik heyet ile bayramlaşarak birbirlerinin bayramını kutladılar. Yabancı futbolcular ise Türk futbolcuların bayramını kutladı.

TARAFTARLARA MESAJ GÖNDERDİLER

Kulüp tesislerinde güneşli bir havada günde çift antrenman yaparak yeni sezona hazırlanan futbolcular, taraftarları çağrıda bulunarak, ´´ Bu sezon şampiyonluğa ulaşıp Süper lige geri dönmek istiyoruz. Kendi evimizde oynayacağımız İstanbulspor maçında tüm taraftarlarımızı Kazım Karabekir stadyumuna bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmak için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var´´ diye konuştular.