BB Erzurumspor´da mesai yeniden başladı

Mehmet Özdilek tarafından hafta sonu iki gün izin verilen futbolcular, dün yeniden topbaşı yaptı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BB Erzurumspor´da mesai yeniden başladı

 

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

18 Haziran dabaşlayacak olan TFF 1. lig müsabakaları kapsamında 20 Haziran´da evinde Eskişehirspor´u ağırlayacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yoğun geçen bir hafta sonrası teknik dirvktör Mehmet Özdilek futbolcularına hafta sonu için iki gün izin vermişti. Hafta sonunu izinli geçiren mavi beyazlı futbolcular, Pazartesi günü tekrar antrenmanlara başladı. 

ANTRENMANLAR NEŞE İÇİNDE GEÇİYOR

Süper lige çıkmak için mücadele eden TFF 1. lig ekiplerinden BB Erzurumspor,  liglerin yeniden başlayacağı tarihe kadar kondisyon  eksikliğini gidermek ter döküyor. Geçtiğimiz haftayı günde çift antrenmanla geçiren mavi beyazlı takımın futbolcularına, hafta sonu izninin iyi geldiği gözlendi. Antrenmanların neşe içinde geçtiği BB Erzurumspor´da, zorlu geçvn koronavirüs salgını süreciden sonra morallerin yerinde olması, yönetim ve teknik heyeti sevindiriyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek´in futbolcularına sık sık şampiyon olmayı hakeden kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduklarını ve sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını söylediği öğrenildi.

ÇİFT KALE MAÇLARDA MEHMET ÖZDİLEK ŞOV

Güç, kondisyon ve taktik ağıtlıklı antrenman programı uygulayan Mehmet hoca, futbolcularının hırslarından oldukça memnun, Çift kale maçlarda sahaya çıkarak oyuncuları ile maç yapan Mehmet Özdilek, sahadaki performansı ile eski günlerini aratmıyor. Kondisyon depolayan ve  yeniden yükselişe geçen futbolular, futbol oynamayı çok özlediklerini, 20 Haziran 2020 Cumartesi günü saat 20:00´da Kazım Karabekir Stadı´nda oynanacak olan Eskişehirspor maçını sabırsızlıkla beklediklerini söylediler. Teknik Dirvktör Mehmet Özdilek , daha öncv yaptığı açıklamada, antrenmanların başlaması ve programlı antrenmanlar ile takımın yeniden hareketlendiğini ve eski formuna kavuşmak için  büyük çaba gösterdiklerini belitmişti.

.