BB Erzurumspor´da tahsilat vakti

BB Erzurumspor´da, bağış gecesinde satılan 125 bin formanın karşılığı olan yardım paraları toplanmaya başlandı. Başkan Üneş, son durumu basın toplantısı düzenleyerek açıklayacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BB Erzurumspor´da tahsilat vakti

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

BB Erzurmspor´da ekonomik anlamda sıkıntı çekmemek için başlatılan kampanyaya katılan isimlerde, kampanyada vadettikleri yardım bedelleri tahsil edilmeye başlandı. Acun Ilıcalı´nın sunduğu programda tanesi 100 TL´den toplam 125 bin forma satılmıştı. BB Erzurumspor´da Altınordu maçının hazırlıkları sürerken, yönetim ise bağış gecesine katılarak yardım sözü veren iş adamları, siyasiler ve kulüp başkanlarından yardım paralarını toplamaya başladı.

BAŞKAN ÜNEŞ TEK TEK ZİYARET EDİYOR

TFF 1. Ligde mücadele eden BB Erzurumspor´un ekonomik sıkıntılar yaşamaması ve borçlarını ödeyebilmesi için 21 Ağustos gecesi TV( ekranlarında Acun Ilıcalı´nın sunumu ile bağış gecesi düzenlenmişti. 4 saat süren canlı yayın sonunda 125 bin forma satışı yapılmış mavi beyazlı kulübe adeta yardım yağmıştı. Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, canlı yayına bağlanarak yarım sözü veren kişileri ziyaret ederek satın aldıkları forma adetine temsilen bir adet BB Erzurumspor forması veriyor. Yarım kampanyası kapsamında oluşturulan banka hesabına ise, yardım pataları yatırılıyor. Son olarak Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ  ile OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk´ün Erzurumspor´un hesabına yardım parasını yatırdıkları öğrenildi.

HÜSEYİN ÜNEŞ BASIN TOPLANTISI İLE AÇIKLAYACAK

Şuana kadar toplanan meblağ ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, alınan karar gereği kimlerin yardım paralarını kulüp hesabına yatırdığına dair son durumla ilgili Başkan Hüseyin Üneş´in bir basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulunacağı öğrenildi. Alınan bilgiye göre, yönetim pata veren isimleri tek tek açıklamak yerine, basın toplantısı düzenleyerek açıklamayı daha uygun buldu. Bu nedenle bugüne kadar BB Erzurumspor´a yardım sözü verip te parayı yatıranlar, basın toplantısında açıklanacak. Başkan Üneş forma satışından gelen yardım parasının toplam miktarı ile SMS yoluyla toplanan toplam para tutarını, basın toplantısı ile Erzurum kamuoyuna duyuracak.