BB Erzurumspor´da yönetimin sabrı taştı

BB Erzurumspor´da işler iyi gitmeyince yönetimin ve taraftarların sabrı taştı. Perşembe günü olağan bir toplantı yapması beklenen yönetimin bazı futbolcularla ilgili radikal kararlar alacağı iddia ediliyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BB Erzurumspor´da yönetimin sabrı taştı

-ÖZEL-

 

Sinan AYDIN

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor´da, deplasmanda 3 puan alamama kabusu sürüyor. Son olarak Cumartesi günü Bursaspor´a deplasmanda 1-0 mağlup olan BB Erzurumspor´da, mağlubiyetten çok futbolcuların ruhsuz ve beceriksiz futbolu tepki çekti. Ligin zayıf ekiplerinden Bursaspor´a karşı özellikle ilk yarı ortaya konan futbol,  başta yönetim olmak üzere taraftarların büyük tepkisini çekti. Bazı futbolcuların isteksiz ve ciddiyetsiz davranışlarının sahaya yansıması ile birlikte mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

OBERTAN´A 90 DAKİKA NASIL SABRETTİN ERKAN HOCA?

Beklentinin yüksek olduğu İbrahim Akdağ, Emrah Başsan, Pote gibi isimlerin hiçbir varlık gösterememesinin yanında teknik direktör Erkan Sözeri´nin de Obertan´a 90 dakika tahammül edip Bursaspor maçının en iyisi olan Humroun´u oyundan çıkarması, mağlubiyetin etkenleri arasına girdi. Taraftarlar Erkan hocanın maçta hiçbir varlık gösteremeyen Obertan´a 90 dakika forma vermesini eleştirdi. Bursa maçına gergin bir havada başlayan BB Erzurumsporlu futbolcuların ruhsuz futbolu, yönetimin de sabrını taşırdı. Mavi Beyazlı yönetimin Perşembe günü Hüseyin Üneş başkanlığında toplanacağı öğrenildi. Futbolculara bugüne kadar hep iyi niyetle yaklaşan Başkan Üneş ve yönetiminin, sorunun kaynağı olduğunu düşündükleri bazı futbolcularla ilgili radikal kararlar alacağı gelen bilgiler arasında.

İBRAHİM AKDAĞ, EMRAH BAŞSAN VE OBERTAN İLE ÖZEL GÖRÜŞME YAPILACAK

Yönetimin ayrıca son dönemde performansında düşüklük olan, özellikle maçlarda ikili mücadeleden kaçınıp sorumluluk almayan Obertan ile de özel bir görüşme yapacağı öğrenildi. Yönetimin ayrıca takımın eski oyuncuları olan İbrahim Akdağ ve Emrah Başsan´a da sahada gösterdikleri performans düşüklüklerinin nedenlerini soracağı da gelen bilgiler arasında. 6 hafta geçmesine rağmen galip geldiği maçlarda dahi beklenen oyunu sahaya yansıtamayan BB Erzurumspor´da, bazı futbolcuların takımda gruplaşmalara neden olduğu da iddia ediliyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri ile de özel bir görüşme yapacak olan Başkan Üneş ve yöneticilerin, hoca ile yapılacak görüşme sonrası sorun olmaya başlayan bazı futbolcularla ilgili süresiz kadro dışı bırakma kararı alabileceği de iddia ediliyor.