BB Erzurumspor´dan 2 transfer daha

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, daha önce GÜNEBAKIŞ´ın isimlerini duyurduğu Terell Ondaan ile Mehmet Ozan Tahtaişleyen´i, mavi beyaz renklere bağladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BB Erzurumspor´dan 2 transfer daha

günebakış/Murat ÖZDEMİR

Dış transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden TFF 1. Ligin yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor, daha önce adı geçen Hollanda´nın SBV Excelsior takımının forvet oyuncusu Terell Ondaan ile Elazığspor´un stoper oyuncusu Mehmet Ozan Tahtaişleyen ile sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde Başkan Dilaver Yılmaz, gerçekleşen transferler için, yüksek kalitede futbolcuları takıma kazandırmanın gayretinde olduklarını kaydetti.

Transfer Komitesi ile Teknik Direktör Osman Özköylü´nün verdiği rapor doğrultusunda transferleri gerçekleştirdiklerinin altını çizen Yılmaz, Hollandalı 23 yaşındaki genç forvet oyuncusu Terell Ondaan ile Elazığspor´un başarılı stoperi Mehmet Ozan Tahtaişleyen´i mavi-beyazlı renklere bağladı. Adı geçen futbolcularla birer yıllık sözleşme imzalandı.

Dış transferde ince eleyip sık dokuduklarını dile getiren Yılmaz, imza attırdıkları isimler üzerinde sıkı çalıştıklarını, takıma fayda sağlayacak isimler olduğuna inandıktan sonra imza attırdıklarını söyledi. Yılmaz, ?Erzurum´un beklentisini biliyoruz. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, TFF 1´inci lig yüksek kalitede takımların bulunduğu bir lig. Güçlü şehir takımlarıyla mücadele edeceğiz. Bu ligi tanıyan bilen bir Teknik Direktörü takımızın başına getirdik. Akabinde bizi hedefimize taşıyabilecek kapasitede futbolcuları, renklerimize bağladık, bağlıyoruz. İnşallah dadaşlara futbol keyfi yüksek maçlar izleteceğiz.? diye konuştu