BB ERZURUMSPOR´UN ALTYAPI GURURU

Büyükşehir Belediye Erzurumspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında kulübün, alt yapı takımlarının bu yılki başarısına dikkat çeken Kulüp Başkanı Ali Demirhan, Al yapıdan sorumlu yönetici, Gazetemiz yönetim Kurulu Başkanı Taner Tugay´a teşekk

Tarih: 01.01.0001 00:00
BB ERZURUMSPOR´UN  ALTYAPI GURURU

U 14- U 15- U 16- U-17  ve U-19 yaş gruplarıyla Akademik Ligde önemli başarılara imza atan BB Erzurumspor alt yapısı, Kulüp Başkanı Ali Demirhan ve yönetim kurulu üyelerinin övüncü oldu. Başkan Demirhan, ?Altyapı takımlarımız Akademik Ligde beklentilerimizin de üzerinde bir başarıya imza attı. Futbolcularımız bütün spor kulüplerinin dikkatlerini üzerlerine çekmeyi başardılar. İnşallah bu çocuklarımızı A takıma kazandıracağız. Doğuştan taraftarı oldukları kulübün başarısı için mücadele verecekler ve önemli başarılara imza atacaklar.?

DEMİRHAN: ?ALT YAPIDAKİ BAŞARININ MİMARI TANER TUGAY´

?Alt yapı takımlarımızın elde ettiği başarının mimarı, Alt Yapıdan Sorumlu Yönetici Arkadaşımız Taner Tugay´dır? diyen Başkan Demirhan, teşekkürde bulundu. Demirhan, ?Arkadaşlar bugün gururla ifade ettiğimiz alt yapı takımlarımızın başarısı, yönetici arkadaşımız Taner Tugay´ın gayretiyle elde edilmiş başarıdır. Güzel bir sistem kurdu ve kurulan bu sistem sayesinde takımlarımız önemli başarılara imza attı. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.? diye konuştu

A TAKIMIN KULLANDIĞI TESİS, ALT YAPIYA VERİLİYOR

Şuanda A takımın hizmetinde olan mevcut tesisin önümüzdeki günlerde alt yapının hizmetine verileceğini de duyuran Başkan Demirhan, ?Malumunuz kullandığımız mevcut tesisin hemen yanında Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen´in yaptırdığı ve A takımın hizmetine sunacağı yeni ve donanımlı bir tesis yapıldı. Ufak tefek eksiklikleri şuanda mevcut. Onlarda tamamlandığında A takımız bu binaya taşınacak. Mevcut kullandığımız bu bina ise alt yapının hizmetine verilecek. Taner Tugay yönetimindeki alt yapımız inanıyorum ki, bu imkanın sağlanmasıyla çok daha büyük başarılara imza atacak. Çevre il ve ilçelerden yetenekli kardeşlerimizin takımımıza kazandırılmasına, büyük imkan sağlayacak.? diye konuştu

TUGAY: ?BAŞARI HEPİMİZİN´

Başkan Demirhan´ın konuşmasının ardından söz alan alt yapıdan sorumlu yönetici Taner Tugay da, ?Başarı hepimizin? vurgusunda bulunarak, ?Yıllar sonra BB Erzurumspor´umuz 2´inci lige yükselme başarısı gösterdi. Bugün gelinen noktada 2´inci ligde, ligin ilk yarısını lider kapayan bir Erzurumspor var. Bu süreçte yoğunluk sadece ligin ilk yarısını lider kapatarak büyük başarıya imza atan A takıma verilmedi. Aynı yoğunluk bütün bir yönetim tarafından alt yapıya da verildi. Alt yapı takımlarımız da kendilerine gösterilen ilgiye, aldıkları başarılı sonuçlarla cevap verdiler. Çok özel yetenekler elimizde mevcut. A takıma yükselecek ve birçok spor kulübünün peşlerinde dolanacağı yeteneklere sahibiz. Bu yetenekleri keşfeden ve takımımıza kazandıran, futbol bilgisi üst düzeyde olan teknik ekibime teşekkür ediyorum. Futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum.?

ALT YAPI TAKIMLARININ BAŞARISI

Alt yapı ekiplerinden U 19, 15 karşılaşmaya çıktı. 10 galibiyet alan U 19 ekibi, 3 beraberlik, 2 de mağlubiyet aldı. Toplamda rakip kalelere 36 gol bırakan U 19 ekibi, Ligde Trabzonspor´un ardından 2´inci sırada yer alırken, önemli spor kulüplerinin dikkatini de çekmeyi başardı.

ÖNDER SELİMOĞLU GOL KRALI

U 19 ekibinin golcü isimlerinden Önder Selimoğlu, rakip kalelere tam 17 gol bırakarak gol krallığında açık ara önde gidiyor.

BB Erzurumspor´un U 14- U 15- U 16- U-17  takımları da performanslarıyla dikkat çekiyorlar. U 17 ekibi, 8 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 4 beraberlikle ligde 2´inci sırada. 

Murat ÖZDEMİR