BB Erzurumspor izne ayrıldı!

BB Erzurumspor'da, futbolculara Cuma gününe kadar izin verildi. Taraftar, 20 günlük arada BB Erzurumsor'da futbol anlamında bir değişiklik olup olmayacağını çok merak ediyor.

Tarih: 01.11.2021 18:03
BB Erzurumspor izne ayrıldı!

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasında evinde Balıkesirspor'u zorda olsa 2-1 mağlup eden BB Erzurumspor'da, 1 hafta BAY sonra ise milli takım arası olacak olması nedeniyle futbolculara Cuma gününe kadar izin verildi. Taraftar, 20 günlük arada BB Erzurumsor'da futbol anlamında bir değişiklik olup olmayacağını merak ediyor. Pazar günü ligin son sırasındaki takım olan Balısekirspor'u konuk eden Erzurumspor, ilk yarısını 2 - 0 önde tamamladığı müsabakada, ikinci yarıdaki oyunu ile az kalsın rakibine puan kaptırıyordu.

ERKAN SÖZERİ FUTBOLU KİMSEYİ MEMNUN ETMİYOR

Kazım Karabekir stadında ligin son sırasında bulunan Balıkesirspor'u ağırlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, moralli çıktığı müsabakada rakibini zorda olsa 2 - 1 mağlup ederken, özellikle ikinci yarıdaki futbol sonrası futbolculardan çok teknik direktör Erkan Sözeri tepki çekti. Hiçbir taktik anlayışı olmayan, olsa da bunu takıma ve sahaya yansıtamayan Erkan hoca, hem spor otoritelerini hem de taraftarı haklı olarak memnun edemiyor.

TAKTİK YOK, MÜCADELE YOK...

Son maçta maça hızlı başlıyormuş gibi görüntü vererek başlayan BB Erzurumspor, gelişen atakların birinde Ally Malli ile arzuladığı golü buldu ve 1 - 0 öne geçti. Golden sonra kontrolsüz ve gelişi güzel oyununu sürdüren mavi beyazlılar, Eren Tozlu'nun bireysel çabası ile toğu sürükleyip kaleye çektiği şut ile toğu ağlarla buluştrup farkı ikiye çıkardı. İlk yarısı Erzurumspor'un 2 - 0 lık üstünlüğü ile sonuçlanan maçın  ikinci yarısında taraftarlar fark beklerken, sahada ne oynadığı bilemeyen bir takım izleyeme başladılar. Sezon başından beri hiçbir taktik anlayışı olmayan, olsa bile bunu sahaya yansıtamayan Erkan Sözeri, bu maçtata günü kurtarmayı bildi. Pozisyon bulmakta zorluk çeken Erzurumspor'da, panik yaşanmaya başladı. Konuk takım Balıkesirspor tek tük geliştirdiği atakların birinde gol buldu ve farkı bire indirdi. Bu arada Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin sahanın çalışkan isimlerinden Eren Tozlu'yu oyundan alması da tepki çekti.

BAY HAFTASI İLE BİRLİKTE 20 GÜNLÜK ARA  VAR

Skoru korumak için oyuncu değişikliklerine giden Erkan Sözeri oyuncu değişiklikleinde de kafaları karıştırdı ve rakibin ataklarının dahada sıklaşmasına neden oldu. Son dakikalarında adeta ecel terleri döktüren Erzurumspor'da, kaleci Szumski beraberliğe izin vermedi ve müsabakayı zorda olsa 2-1 kazandık. Bu arada BB Erzurumspor Balıkesirspor maçını, protokol tribününde AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir'de izleyerek mavi beyazlı takıma verdiği desteğini sürdürdü. BB Erzurumspor'da Balıkesirspor maçının ardından futbolculara 4 gün izin verildi. Hem BAY haftası hem de Milli takım arası sonrası toplamda 20 günlük bir araya girecek olan BB Erzurumspor'da teknik patron Erkan Sözerşi, futbolcularına ve teknik heyetteki ekibine Cuma gününe kadar izin verdi.  Mavi Beyazlı futbolcular Cuma günü Erzurum'da toplanarak ara sonrası oynanacak olan Boluspor maçının hazırlıklarına başlayacaklar. 20 günlük aranın takıma nasıl yansıyacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Bugüne kadar hiçbir taktiksel maçını izleyemediğimiz Erkan Sözeri yönetimindeki Ezurumspor'un takıma yeni oyun planları katması bekleniyor.