BB Erzurumspor'da durmak yok yola devam

BB Erzurumspor, farklı galibiyet sonrası moralli bir şekilde ara vermeden önümüzdeki hafta sonu oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.

Tarih: 18.10.2021 19:22
BB Erzurumspor

Sinan AYDIN

TFF 1. Lig'in 9. hafta mücadelesinde konuk ettiği Altınordu'yu 6-2 gibi farklı skorla mağlup ederek taraftarlarını büyük sevince boğan BB Erzurumspor, moralli bir şekilde ara vermeden önümüzdeki hafta sonu oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı. Pazar günü oynanan maçta 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı 6 gol atarak çeviren futbolcular, ortaya anlamlı bir karakter koyarak taraflı tarafsız tüm Türkiye'nin takdirini kazandılar.

SPOR YORUMCULARI ÖVGÜYLE BAHSETTİ

Spor programları Erzurumspor'un muhteşem geri dönüşünü konuştu, yorumcular mavi beyazı takımın bu futbolla yeniden Süper lige döneceği görüşünde birleştiler. Altınordu maçını unutan futbolcular, hafta sonu oynayacakları zorlu Samsunspor maçının hazırlıklarına başladılar. Takımın ara vermeden Samsunspor maçı hazırlıklarına başladığı, maçta görev alan futbolcuların düz koşu yaparak, oynamayan futbolcuların ise normal antrenman yaparak günü tamaladıkları öğrenildi.

ERKAN HOCA OYUNCULARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin oyuncuları ile yaptığı konuşmada, mağlup durumda iken geri dönüş sağlayacaklarına inandığın söyledlği, ortaya koydukları mücadele için hepsine ayrı ayrı teşekkür ettiği, gol orucunu 3 gol atarak bozan Eren Tozlu'yu tebrik edip gollerinin devamını dilediği, Novikovas'a ise Milli maçtan dönüp yorgun olmasına ilk 11'de sahaya çıkıp gösterdiği mücadele ve attığı gol için tebrik ettiği öğrenildi. Tam bir aile ortamının yaşandığı BB Erzurumspor'da, taraftar da her geçen maç dafa fazla maçlara ilgi östermvye başladı. Samsunspor maçı sonrası evimizde oynayacağımız maçta taraftar sayısının 10 bini bulması tahmin ediliyor.