BB Erzurumspor’da işler arap saçına döndü!

Mesut Bakkal, Antalya'ya giderken milli ara nedeniyle plan-program yapmıştı.Hocanın görevine son verilince,  işler karıştı. Futbolcular izinde, yeni hoca henüz netleşmedi. Taraftar ise endişeli ve öfkeli...

Tarih: 25.03.2021 22:20
BB Erzurumspor’da işler arap saçına döndü!

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor'da Antalyaspor mağlubiyeti sonrası takım darmadağın oldu. Yönetim Antalya'ya giderken uçakta doğum günü pastası keserek yeni yaşını kutladığı teknik direktör Mesut Bakkal'ı mağlubiyet sonrası görevden aldı. Yönetim, Antalyaspor maçından 3-1 mağlubiyetle ayrılmasının ardından Teknik Direktör Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı. Sezon başından beri devam eden kötü gidişata Mesut Bakkal da engel olamadı.

MİLLİ ARA NEDENİYLE PROGRAM YAPILMIŞTI AMA...

Mesut Bakkal, Antalya'ya giderken milli ara nedeniyle plan-program yapmıştı. Futbolculara maç sonrası 3 gün izin verilip izin dönüşü Antalya'da toplanıp 10 günlük ara için mini kamp yapılması planlanıyordu.  Maçtan saatler sonra Mesut Bakkal'ın görevine son verilince,  işler değim yerinde ise arap saçına döndü. Takım Antalya'da kaldı, taraftar merak etse de  son durumla ilgili hiçbir yönetici açıklama yapmadı. BB Erzurumspor KUlüp Başkanı Ömer Düzgün İstanbul'da teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. BB Erzurumspor’da Mesut Bakkal’dan boşalan teknik direktörlük görevi için hoca arayışları sürüyor. Bu sezon 3 kez teknik adam değiştiren Dadaşların 4. hocasının kim olacağı merak ediliyor. Sezona Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile başlayan Dadaşlar, Özdilek yönetiminde çıktığı 10 müsabakadan 5 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 2 galibiyet alınca deneyimli çalıştırıcı ile ayrılık kararı alındı.

TARAFTAR ENDİŞELİ! ÖMER DÜZGÜN İSTİFAYA DAVET EDİLİYOR

Süper Lig’in 11. haftasında Özdilek’ten boşalan koltuğa Teknik Direktör Hüseyin Çimşir getirildi. Çimşir’in, BB Erzurumspor kariyeri ise uzun sürmedi. Çimşir, mavi-beyazlı ekiple sadece 3 maça çıktı ve 3 mağlubiyet alınca genç teknik adamın görevine son verildi. Ligin 15. haftasında ise takımın başına tecrübeli teknik direktör Mesut Bakkal getirildi. Mesut Bakkal yönetiminde 16 lig müsabakasında boy gösteren BB Erzurumspor, 6 mağlubiyet, 6 beraberlik ve 4 galibiyet elde etti. Küme düşme hattından bir türlü kurtulamayan BB Erzurumspor’a Mesut Bakkal da çözüm bulamadı. Yeni hoca arayışlarını sürdüren BB Erzurumspor’da, ibrenin en son Konyaspor’u çalıştıran Teknik Direktör İsmail Kartal’dan yana olduğu ifade ediliyor. Yeni  hoca ile neaman anlaşma yapılacağı, takımın milli arada ne zaman toplanıp kamp yapacağı ise şimdilik muamma. Taraftarlar ise endişeli bekleyişini sürdürüken, yönetimi beceriksizlikle suçlayıp Ömer Düzgün'ü istifaya davet ediyorlar.