BEDENLERİ KÜÇÜK AMA YÜREKLERİ KOCAMAN

Erzurum Aziziye Ertuğrul Gazi İlkokulu Öğretmen ve öğrencilerin, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BEDENLERİ KÜÇÜK AMA YÜREKLERİ KOCAMAN

Nesrin Çetinkaya

Bedenleri küçük ama yürekleri kocaman minikler Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret ederek, Gazi abileriyle sohbet etti. Yazdıkları mektupları Gazi abilerine teslim eden minik yürekler, biriktirdikleri harçlıklarını derneğe bağışlayarak büyük takdir topladı.

Dernek Başkanı Recep Akgül ve Gaziler tarafından karşılanan öğretmen ve öğrencilere, şehitlik ve Gazilik üzerine sunum yapıldı.  Miniklerin sorularını yanıtlayarak, dernek binasını gezdiren Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Recep Akgül, konuya ilişkin değerlendirmelerini paylaşarak, ?Bugün çok güzel ve özel misafirlerimizi derneğimizde ağırladık. Sorularını yanıtladık, onlarla sohbet ettik. Daha sonra dernek binamızı gezdirerek, koca yüreklerin bağışını kabul ettik. Bağış Makbuzumuzu minik yavrumuza takdim ettik. Ziyaretlerinden dolayı emeği geçen hocalarımıza şükranlarımı sunuyorum? ifadelerine yer verdi.