Beklenen hamle gerçekleşti… Twitter’da mavi kuşa veda:

Tweet’ler gidiyor X’ler geliyor… Zaman içinde değişerek 2012 yılında son tasarımını kazanan Twitter’ın ikonik mavi kuşuna veda edildi.

Tarih: 24.07.2023 13:32
Beklenen hamle gerçekleşti… Twitter’da mavi kuşa veda:

Twitter'ın sahibi ABD’li ünlü girişimci Elon Musk’ın duyurduğu beklenen hamle gerçekleşti. Artık x.com internet sitesi, twitter.com'a yönlendiriyor. Siyah arka plan üzerine eklenen beyaz X logosu da resmen kullanılmaya başlandı.Dünyanın en büyük mikroblog platformu Twitter, yıllar sonra değişikliğe giderek logosunu değiştirdi. Mavi kuş logosu son tasarımı 2012 yılında kazanmıştıTwitter'ın sahibi Elon Musk, profil fotoğrafını yeni ‘X’ logosu ile değiştirdi.Platform üzerindeki resmi hesabın kullanıcı adı ve profil resmi de güncellendi.An itibarıyla X.com internet sitesi doğrudan twitter.com'a yönlendiriyor. Sayfaya girildiğinde de mavi kuş yerine X logosu görülüyor.

An itibarıyla X.com internet sitesi doğrudan twitter.com'a yönlendiriyor. Sayfaya girildiğinde de mavi kuş yerine X logosu görülüyor.Böylelikle Twitter’da resmen ‘X’ dönemi başlamış olduMusk’ın açıklamalarına göre bir kullanıcının platformdaki paylaşımını anlatan tweet’ler artık X’ler olarak anılacak. HABER MERKEZİ