Berberler Bayram Mesaisinde

Berberler, bayram öncesi gelen müşterilerin isteklerini karşılamak için ekstra çaba sarf ediyor.

Tarih: 09.04.2024 11:24
Berberler Bayram Mesaisinde

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl 

Geleneksel bayram hazırlıkları, berberler için de yoğun bir mesai demek. Her bayram öncesinde olduğu gibi, bu bayramda berberler müşterilerini ağırlamak için bayram mesaisine giriyor ve bayramın yaklaşmasıyla birlikte randevu defterlerini doldurarak yoğun tempoya hazırlanıyor.

Saç kesimi, traş, sakal düzenleme gibi hizmetlerde bulunan Erkan Durak bayram yoğunluğunu, “müşterilerin bayram coşkusuna ortak olmak için özverili bir şekilde çalışıyoruz. Ancak berberlik, sadece saç kesmek ve traş yapmakla ilgili değil, aynı zamanda müşterilerle bağlantı kurmak, onların güvenini kazanmak ve onların ihtiyaçlarını anlamakla ilgili bir sanattır. Bizim için her müşteri farklıdır ve her birinin isteklerini karşılamak için esnek olmaya gayret ediyoruz” diye aktardı.

Bu özel dönemde, Berberler, müşterilerinin bayramı mutlu ve keyifli geçirmeleri için ellerinden geleni yapıyorlar. Öyle ki yoğun mesaisiler yorgunlukla sonlanıyor olsa da müşterilerinin güzel görünmesi ve bayram coşkusunu yaşaması için fedakârca çalışmaya devam ediyorlar.

Bayram mesaisinde çalışan Erkan Durak, “müşterilerin yüzlerindeki gülümsemeleri gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz” diyerek Herkes için keyifli ve mutlu bir bayram dilediler.