Berberler Odası’ndan takdir toplayacak hareket…

Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası, 2017 yılında başlattığı projeyi 2023’ün sonunda da sürdürmeye devam ediyor.

Tarih: 28.12.2023 15:16
Berberler Odası’ndan takdir toplayacak hareket…

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası, 30 kişilik, içerisinde erkek ve kadın kuaförlerin bulunduğu gönüllülerden oluşan bir grupla Narman’da ki Şehit Ast. Çav. Soner Özübek Yatılı Bölge Okulu’nda kalan çocukların bakım ihtiyaçlarını karşıladı. 

Narman’da 2017 yılında başlayan sosyal sorumluluk projesi olduğundan bahseden Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Emre Torungil, projenin içeriğinden söz etti.

“Narman’da 2017 yılında başladığımız bir sosyal sorumluluk projemiz var. Kimsesiz çocuklar ve engelli çocuklar bakım evlerinde kalan çocuklarımızın kişisel bakımlarını ücretsiz bir şekilde karşılıyoruz. Ekibimiz tamamen gönüllü kimselerden oluşmuş bir ekiptir. Kahramanmaraş depremlerinde oraya gidip, depremzede çocukları tıraş etmiştik. Orada ki ekiple şimdiki ekibimiz aynı kişilerden oluşuyor. Gün geçtikçe ekibimize katılanlar oluyor. Bu yaptığımız eylemi Türkiye geneli yapmayı düşünüyoruz. Geçtiğimiz gün, Şehit Ast. Çav. Soner Özübek Yatılı Bölge Okulu’nda, Narman’ın ücra köylerinden gelen, geçim sıkıntısı yaşayan ve orada yatılı olarak kalan çocuklarımızın kişisel bakım ihtiyaçlarını karşıladık. Toplamda 30 kişilik bir ekiple gittik. Bu 30 kişinin 13’ü kadın kuaför 17’si erkek kuaför olarak oluşturduk. Bu projeyi Narman Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile beraber yürütüyoruz. Ulaşımımız Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı. Narman’da ki ihtiyaçlarımızı da Narman Belediyesi karşıladı. Gönüller bir oldu ve projemizi bir destek olarak gerçekleştirdik.” 

Konuşmasının sonunda projeye yapılan destekleri unutmayan Başkan Torungil, “Projeye gönüllü olarak katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu konuda da emeği geçen Narman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Narman Belediyesi ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürü borç biliyoruz.” İfadelerini kullandı.