Beşiktaş 80 milyon euroluk Pepe'nin peşinde!

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ın büyük transfer planı ortaya çıktı. Siyah - beyazlıların 80 milyon Euro'luk yıldızın peşinde olduğu öğrenildi.

Tarih: 02.08.2023 15:58
Beşiktaş 80 milyon euroluk Pepe

2023/2024 sezonu öncesi transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, yıldız isimlerle görüşüyor. Daha önce kadrosuna Lens'ten Jean Onana, Somaspor'dan Emrecan Bulut, Leicester City'den Daniel Amartey ve Milan'dan Ante Rebic'i katan siyah - beyazlıların ses getirecek bir transferin peşinde olduğu öğrenildi.

YARIN RAKİP TİRANA

Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş, yarın deplasmanda Arnavut ekibi KF Tirana ile karşılaşacak. İlk maçı 3-1 kazanan siyah - beyazlılar her türlü galibiyet, beraberlik ve tek farklı yenilgide adını bir üst tura yazdıracak.

İki farklı KF Tirana galibiyetlerinde ise mücadele uzatmalara gidecek. Yarın oynanacak olan mücadele saat 21:00'de başlayacak.

TARAFTARLAR TALISCA'YI İSTİYOR

Beşiktaşlı taraftarlar, 2016-2018 yılları arasında kiralık olarak siyah - beyazlı formayı giyen Anderson Talisca'nın yeniden transfer edilmesini istiyor. Sosyal medyada yönetime ve özellikle Başkan Ahmet Nur Çebi'ye mesaj gönderen taraftarlar Brezilyalı yıldızın gelecek sezon Beşiktaş formasını giymesini istiyor.

BEŞİKTAŞ İÇİN MÜTHİŞ İDDİA

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş için sürpriz bir iddia gündeme geldi. TRT Spor'da yer alan habere göre, siyah - beyazlılar Arsenal'in 28 yaşındaki yıldızı Nicolas Pepe'yi transfer etmek istiyor.

Öte yandan 2024'te sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncunun İngiliz ekibiyle sözleşmesini feshetmeye hazırlandığı öğrenildi.

80 MİLYON EURO'LUK YILDIZ

Angers forması altında Fransa'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken Pepe, 2017 yılında 18 milyon Euro karşılığında Lille'e transfer oldu.

Lille forması altında Ligue 1'i sallayan Fildişili oyuncu 2019 yılında 80 milyon Euro bedelle Arsenal'in yolunu tuttu. 2022/2023 sezonunu ise Nice'de kiralık olarak geçirdi.

Arsenal forması altında tüm kulvarlarda 182 maça çıkan yıldız oyuncu, 61 kez gol atmayı başarırken 41 kez de asist yaptı. Hücumda hemen hemen her bölgede görev yapabilen Pepe gerektiği zaman forvet olarak da oynayabiliyor. HABER MERKEZİ