Beşiktaş bomba transfer hamlesi!

Beşiktaş transfer haberi: Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş'ta transfere yoğun mesai harcanıyor.

Tarih: 10.07.2023 11:47
Beşiktaş bomba transfer hamlesi!

Spor Toto Süper Lig'inde geride bıraktığımız sezonu 3. sırada bitiren Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve nokta atışı hamleler yapmak istiyor.

UEFA Konferans Ligi'ne katılmak için 2.ön elemede mücadele olan Kartal, kadrosunu güçlendirmek için transferde yoğun bir mesai harcıyor.

TRANSFERLER İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Transferde yavaş giden ve nokta atışı yapmak isteyen Şenol Güneş, istediği oyuncuları yönetime iletti. Kesenin ağzını açan Beşiktaş yönetimi, transfer görüşmelerine başladı.

Savunmaya, orta sahaya ve hücum hattına transfer yapmak istediklerini belirten deneyimli hoca, basın açıklamasında transferlerin sinyalini vermişti

BEŞİKTAŞ, ZAYNUTDINOV'U BİTİRDİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kariyerinde birçok mevkide oynayan ve dikkat çeken Kazak orta saha oyuncusu Bakhtiyor Zaynutdinov ile anlaşmaya vardı.

25 yaşındaki futbolcunun kulübü CSKA Moskova ile de görüşmelerin olumlu ilerlediği aktarıldı. Beşiktaşn bu transferin seçmesindeki bir diğer detay ise, mavi kart kuralı…

TÜRK STATÜSÜNDE OYNAYACAK

Rus ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zaynutdinov, siyah-beyazlılara transfer olması halinde mavi kart kuralıyla Türk statüsünde sayılacak.

1.85 cm. boyundaki futbolcu; forvet, 6, 8 ve 10 numara, sol açık, sol bek ve sol stoper pozisyonlarında görev yapabiliyor.

BEŞİKTAŞ'A YENİ KULE: ŞENOL GÜNEŞ'İN YENİ PRENSİ OLACAK

Stopere bir an önce takviye bekleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in aklındaki ilk isim Lyanco... Bu nedenle daha önce Southampton'a 4 milyon Euro teklif eden yönetim, rakamı 4.5 milyon Euro'ya çıkardı.

SIKI PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

İlk etapta 7.5 milyon Euro talep eden İngiliz ekibinden indirim beklenirken, ayrıca sözleşmeye başarı bonusu da eklenebileceği önerisi getirildi.

Premier Lig'de küme düşen Southampton'ın bu teklife vereceği yanıta göre transfer şekillenecek. Beşiktaş bu transferi bitirdiği taktirde savunmasını büyük ölçüde güçlendirmiş olacak. HABER MERKEZİ