Beşiktaş'tan Gedson Fernandes kararı!

Şenol Güneş'in önderliğinde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, iç transfere yöneldi. Siyah-beyazlı ekip, performansıyla taraftarın sevgilisi olan Gedson'un sözleşmesi için harekete geçti.

Tarih: 13.09.2023 11:54
Beşiktaş

Beşiktaş'a geldiği günden beri iyi performansıyla taraftarın sevgilisi olan Gedson'un form durumu son dönemde daha da arttı. Siyah-Beyazlı ekibin yönetimi, Portekizli yıldızın yükselen grafiğine kayıtsız kalamayıp sözleşmesini uzattı ve maaşını da yükseltti. Kartal, iki yıldızının daha sözleşmesinde iyileştirme yapacak.

SIRADA CENK VE SALİH VAR

Kara Kartal’ın A Milli oyuncuları Cenk Tosun ve Salih Uçan’ın takımdaki maaşlarının yeni transferlerin ardından takım ortalamasından çok düşük seviyede kalması sonrasında gözler yönetime çevrilmişti. Siyah-Beyazlı idarecilerin, gelecek hafta içinde Cenk ve Salih’le bir araya gelip kontrat yenileme görüşmelerine başlayacağı kaydedildi.

 

BAŞKAN AÇIKLADI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, önceki gün A Spor’da katıldığı canlı yayında Gedson Fernandes için “Gedson’la biz kontratı tekrar uzattık, yeniledik, tazeledik. Gönlü bizde, bizim gönlümüz onda. Ama futbolcu bu, bir gün gitmek ister. Satışı söz konusu olursa, sanıyorum Türk tarihinin en büyük satışı olacaktır. 35’i geç, ben o rakamları artık konuşmuyorum” ifadelerini kullanmıştı.


İŞTE GEDSON'UN YENİ MAAŞI

Transfer döneminde adı birçok kulüple anılan ancak Beşiktaş’ta kalan Portekizli futbolcu Gedson Fernandes için yeni bir gelişme yaşandı. Genç futbolcunun sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Başarılı orta sahanın maaşına da iyileştirme yapılarak 1.2 milyon Euro’dan 1.7 milyon Euro’ya çıkarıldı. Beşiktaş formasıyla toplamda 45 resmi maça çıkan Gedson, 4 gol ve 9 asistlik performans gösterdi.

HABER MERKEZİ