BEŞİR DERNEĞİ YOKSUL AİLELERİN UMUDU OLDU.

Beşir Derneği Erzurum Temsilciliği yaptığı yardımlarla yoksul ailelerin umudu oldu.

Tarih: 27.09.2023 19:26
BEŞİR DERNEĞİ YOKSUL AİLELERİN UMUDU OLDU.

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

Yurt içi ve yurt dışında, yardıma muhtaç öğrenci, şehit aileleri, fakir, sakat, yaşlı, kimsesiz ve mağdur insanlara ayni nakdi, tıbbi ve eğitim yardımı yaptıklarını ifade eden Beşir Derneği Erzurum Temsilcisi İbrahim Seyhan, yardım faaliyetlerini yürütürken, gerçek manada yardıma muhtaç aileleri bulmaya çalıştıklarını söyledi.

Seyhan,” Beşir Derneği olarak nerede bir mahzun ve mahcup gönül varsa orada onunla olmak, acısını üzüntüsünü yokluğunu paylaşıyoruz. Kısacası alan el ile veren eli buluşturuyoruz. Buna benzer birçok faaliyetlerimiz var. Kendisine yetemeyen, desteğe ve hizmete ihtiyacı olan, istismara açık hale gelmiş mahzun ve mahcup gönüllerin müjdeleyicisi ve onların hamisi olarak hiçbir ayrım yapmadan, paylaşmayı erdem haline getirmiş gönüller ile buluşturmak. Sosyal adalete ve kardeşliğe destek olmak, hayır işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde insanlara hizmeti nimet bilmektir.

Beşir Derneği Türkiye’nin en yaygın insani yardım derneği oldu

“Beşir Derneği  Türkiye’nin en yaygın insani yardım derneği olmuştur. İyiliğin yeryüzüne hâkim olması için hiçbir menfaat gözetmeksizin gönül erleri fedakâr insanların katkı ve çabalarıyla çalışıp ayakta kalıyoruz. Beşir Derneği olarak sizlerin katkı ve destekleri ile 7/24 vak’a bitinceye kadar, hizmetlerimize devam ettik.   Kısacası tüm mazlum gönüllere bir müjde, dünyada, iyiliğin yayılması için bir köprü görevi yapan Beşir Derneği organizasyon yapısı ve vizyonunu her geçen gün büyütmektedir.  Derneğimizin bu denli büyük bir yapıya sahip olması ve en uç noktalarda bile faaliyet göstermesine sebep olan Büyüğümüze, fedakâr gönüllülerimize, bağışlarıyla bizleri destekleyen hayırseverlere çok teşekkür ederim”