Beyaz gurupta 6 takım puan sınavında

Spor Toto 2´inci Lig Beyaz Gurupta haftanın en zorlu maçı İstanbul´da oynanacak. Gurupta gözler İstanbul, Erzurum, Zonguldak´a çevrilecek. Zirve için yarışan aralarında 4 puan fark bulunan 6 takımın bu hafta alacağı sonuçlar ikinci yarı gidişatını

Tarih: 01.01.0001 00:00
Beyaz gurupta 6 takım puan sınavında

PUAN FARKLARI AZALDI

Spor Toto 2´inci Lig Beyaz Gurupta lider İstanbulspor ile 6´ıncı sıradaki Keçiörengücü arasında sadece 4 puanlık fark bulunuyor. İstanbulspor, Kocaeli Birlikspor, Erzurumspor, Sivas Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler ve Keçiörengücü takımları liderlik için yarışıyor. Liderlik stresinin yoğunlaştığı gurupta puan kaybeden takım önemli bir avantaj yitimi yaşayacak.

KOCAELİ BİRLİKSPOR´A DİKKAT

Beyaz Gurubun lideri İstanbulspor 19´uncu haftada ligin en istikrarsız takımı haline gelen ve 14´üncü sırada yer alan Hacettepespor´u konuk edecek. Gurupta çıkışını sürdüren 2´inci Kocaeli Birlikspor küme düşme potasında, 16´ıncı sırayı alan Anadolu üsküdar´la deplasmanda oynarken, Erzurumspor 15´inci Fatih Karagümrük ile Erzurum´da puan mücadelesi verecek.

AMED DEPLASMANDA

Kocaeli Birlikspor ile birlikte Beyaz Gurubun flaş ekipleri arasında bulunan 4´üncü sıradaki Sivas Belediyespor deplasmanda 11´inci sıradaki Zonguldak Kömürspor ile oynarken, Erzurumspor beraberliği ile 5´inci sıraya inen Amed istanbul´da Anadolu Üsküdar ile karşılaşacak. 6´ıncı sıradaki Keçiörengücü ise küme düşme hattından çıkmaya çalışan Ofspor´u ağırlayacak.

 

19.HAFTA MAÇ PROGRAMI

Z. Kömürspor - Sivas Belediye Spor 11-4

İstanbulspor A.Ş. - Hacettepe Spor 1-14

Fethiyespor ? Bucaspor 12-9

Keçiörengücü - Ofspor A.Ş. 6-17

Nazilli Belediyespor ? K.Maraşspor 10-13

Tepecik Spor A.Ş. ? Pendikspor 18-8

Erzurumspor - Karagümrük A.Ş. 3-15

Anadolu Üsküdar - Kocaeli Birlik Spor 16-2

Anadolu Selçukspor ? Amed 7-5

 

 Murat ÖZDEMİR