BİK Erzurum Şube Müdürü Şahin´den GÜNEBAKIŞ´A Ziyaret

Basın İlan Kurumu Balıkesir Şube Müdürlüğünden, Erzurum Şube Müdürlüğü görevine atanan Tahsin Şahin, gazeteniz GÜNEBAKIŞ´ı ziyaret etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BİK Erzurum Şube Müdürü Şahin´den GÜNEBAKIŞ´A Ziyaret

 

Nesrin Çetinkaya

Basın İlan Kurumu Balıkesir Şube Müdürlüğünden, Erzurum´a atanan Tahsin Şahin, gazetemiz imtiyaz sahibi Veli Tugay´ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette son dönemde basında yaşanan gelişmelere ve yerel basının sorunlarına dikkat çeken Tugay, Şahin´e yeni görevinde başarı ve muvaffakiyetler diledi, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Şahin, ?Erzurum basını ile güçlü bir dayanışma içerisinde çalışacağımıza olan inancım tam. Daha önce görev yaptığım Balıkesir´de Basın İlan Kurumu Şube müdürlüğü görevini yürütmekteydim, Erzurum´a atanmaktan da son derece mutluyum. Erzurum´da da inşallah güzel işler başaracağız, el birliği ile uyum içerisinde sorunları aşacağız? diye konuştu.

Basın İlan Kurumu (BİK) Erzurum Müdürlüğü görevine atanan Tahsin Şahin´e yeni görevinde başarılar dileyen Günebakış Gazetesi imtiyaz sahibi Veli Tugay, gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı Şahin´e teşekkürlerini sundu.