BİLİM AFACANLARINA KAMP

Palaöndöken'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başarıyı artırmak için başlattığı proje ile, farklı okullardan öğrenciler birleşip bilimsel deneyler yapacak. Bu sayede çocuklar küçük yaşta bilim ile tanışacak.

Tarih: 31.12.2021 19:13
BİLİM AFACANLARINA KAMP

Sinan AYDIN

Erzurum'un merkez ilçelerinden Palaöndöken'de İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu ve ekibi tarafından ilçede eğitim başarısını artırmak için yoğun bir alışma sürüyor. Bu kapsamda son olarak ''bilim afacanları'' kampı adıyla yeni bir çalışma başilatıldı. Velilerin büyük desteğini alan bu başarıyı artırma programı kapsamında, belirlenen okullardan öğrencilşer bir araya getirilerek bilimsel deneyler yapılacak.

FARKLI OKULLARDAN ÖĞRENCİLER BİRLEŞİP BİLİMSEL DENEYLER YAPACAK

Konu ile ilgili Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şöyle denildi: " Erzurum Başarıyı Artırma Programı (2019-2023) kapsamında İbrahim Hakkı Fen lisesi ve  Evliya Çelebi İlkokulu işbirligi ile Erzurumda bir ilk olan Evliya Çelebi İlkokulu 4.sınıf öğrencileri, İbrahim Hakkı Fen lisesi öğrencileri ve Fizik Ögretmeni Yıldırım Beyazıt Dindi rehberliğinde  bilimsel deneyler yaparak küçük yaşta bilim ile tanışacaktır." Palandöken MEM tarafından çalışma ile ilgili hazırlşanan ''bilim afacanları'' kampı adlı duyuru broşüründe ise, " Erzurum Palandöken İbrahim Hakkı Fen Lisesi ERBAB Bilim Afacanları Kampına Hoşgeldiniz" deniliyor.