Bir final maçını daha geride bıraktık

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak 6-1 galip geldikleri Manisa maçının değerlendirmesini yaptı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Bir final maçını daha geride bıraktık

Murat ÖZDEMİR

Tamamen farklı iki yarı oynadıklarını dile getiren Altıparmak, maç öncesi oyuncularına yaptığı konuşmayı paylaştı. Rakibin küme düşmüş olması, bu maçın çok rahat alınabileceği manasına gelmediğini futbolcularına söylediğini aktaran Altıparmak, nitekin ilk yarıda 1-0 geriye düştüklerini ve ikinci yarıda takımın gerçek kimliğini sahaya yansıttığını söyledi. Altıparmak, ?Bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Rakibin durumu ortada. Ligden düşmüş ama kendini ispatlamaya çalışan çok genç, istikbal vadeden bir takıma karşı oynadık. Maçtan önce oyuncularıma ciddi olmadığınız zaman kimle oynarsanız oynayın hiçbir maçın garantisi olmadığını söyledim. Ciddi başladık ama yakaladığımız ilk pozisyonları cömertçe harcadık. Rakibimizin ikinci gelmesinde golü yedik.? dedi

ADANA DEMİR MAÇI FİNAL HAVASINDA GEÇECEK

Tamamen farklı iki yarı oynadıklarını belirten Altıparmak, İkinci yarı soyunma odasında gerekli konuşmalardan sonra takımın gerçek kimliğini sahaya yansıttığının altını çizdi. Altıparmak, ?4 tane final haftası vardı, bunu 3´e indirdik. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Adana Demispor maçı bizim için final niteliğinde. Bütün oyuncularımı kutluyorum. İstediler ve kazandılar. Manisaspor´a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Böyle Manisaspor gibi camialarımız kaybolmasın. Antep gitti, Manisa gitti. Bu camialara sahip çıkılsın. Bu camialar büyük camialar? dedi.