Bir galibiyet tüm sessizliği bozacak

5 lig maçında da galibiyet yüzü göremeyen Erzurumspor'da sessizlik hakim. Dadaşların yeniden çığlık atması için Denizlispor maçındanalınacak bir gaibiyet yetecek.

Tarih: 24.09.2022 10:04
Bir galibiyet tüm sessizliği bozacak

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 7inci haftasında kendi evinde Denizlispor'u konuk edecek olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı günde çift antrenman yaparak giren mavi beyazlı takımda, tüm pşanlar Denizlispor maçından galibiyetle ayrılmak üzerine yapılıyor.

İKİ TAKIMIN DA TAHTASI KAPALI

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaretinde yapılan dünkü antrenmanda, futbolcular taktik ağırlıklı idman yaptılar. Günlerdir tesislerdeki odasında rakipleri analiz edip takımının galibiyet alamamasındaki nedenleri araştıran Muzaffer hoca, Denizlispor maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunu oyuncularına anlatıyor. Rakibin de kendileri gibi transfer tahtası kapalı olan bir kulüp olduğunu hatırlatan Muzaffer Bilazer, ancak Denizlispor'da kaliteli ve tecrübeli oyuncular olduğunu belirtip rakibin eksilerini ve artılarını anlatıyor.

ESTRELLA'NIN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Oyuncularına Denizlispor maçında ortaya koyacakları futbol kurgusunu ezberleten Muzaffer hoca, bu maçtan mutlak suretle galip ayrılmak istiyor. Takımda sakat yada cezalı futbolcu olmaması da teknik heyeti sevindiriyor. Bilazer'in bu maça farklı bir taktik anlayışı ile çıkması bekleniyor. Bu arada dünkü antrenman sonrası orta sahanın başarılı ismi Estrella'nın oğum günü olması münasebetiyle pasta kesildi. Muzaffer hoca pastadan başarılı oyuncuya ikram edip, sağlıklı uzun yıllar girmvsi temennisinde bulundu. Takım arkadaşları da Estrella'nın doğum gününü kutladılar.   

BİR GALİBİYET TÜM SESSİZLİĞİ BOZACAK

Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak olan Erzurumspor Denizlispor maçındanalınacak bir galibiyet, Dadaşların üzerindeki toz bulutunu dağıtacak. Spor otoritelerinin ve taraftarların ortak görüşü; bu maçtan alınacak bir galibiyetin Erzurumspor camiasında yaşanan sessizliği bozacağı ve bundan sonrası için 'yeniden başlangıç' olacağı yönünde. Bu nedenlv Denizlispor maçında stadyumun mutlaka dolması gerekiyor.  Erzurumspor'da Denizlispor maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Taraftarlar takımın rakibini yenecek güçte olduğunda hemfikir.

TEK ENDİŞE KALECİ GÖKTUĞ

Galibiyete inanan camiada tek endişe, hatalı golleri ile mağlubiyetlerde en büyük etken olarak gösterilen kaleci Göktuğ.  Yediği gollerle takımını oyundan düşüren Göktuğ'un yan toplara çıkmama zaafının olması ve bugüne kadar da yan top antrenmanı yaptırılmamış olması, bu maçta da endişe yaratıyor. Taraftarlar Muzaffer hocadan bu maçta yedek kaleci Rıdvan'a görev vermesini istiyor. 3 sarı kartı nedeniyle sınırda olan Göktuğ, bir kart daha görürse cezalı olacak. O nedenle de taraftarlar yedek kalecinin bazı maçlarda görev alması gerektiğine inanıyor.