Birbirinden özel konuklar bu fuarda

Erzurum Kitap Fuarı imza ve söyleşi programları kapsamında ünlü yazar ve şairleri ağırlamaya devam ediyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Birbirinden özel konuklar  bu fuarda

Günebakış/Nesrin Çetinkaya

Havuzbaşı Kent Meydanında açıldığı günden beri yoğun bir ilgi gören Kitap Fuarı, imza günleri ve söyleşi programları çerçevesinde ünlü yazar ve şairleri Erzurumlu sanatseverler ile buluşturuyor.  Yoğun katılım ile düzenlenen imza günü ve söyleşi etkinlikleri doğrultusunda Erzurum adeta kültür-sanat zirvesine ev sahipliği yapıyor.

8´İNCİ GÜN İMZA VE SÖYLEŞİ PROGRAMLARI

Fuarın 8´inci günü ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Erzurum Şube Başkanı Murat Ertaş, Yrd. Doç. Dr. Bünyamin Aydemir ve Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu düzenlenen söyleşi ile Erzurumlu sanatseverlerle bir araya geldi. Yazar Naci Bayburt, Ahmet Turgut, Yaşar Genç, Ragıp Karadayı, Halit Ertuğrul, köşe yazıları ve şiirleri ile ünlü Zekiye Çomaklı fuarda açılan birbirinden farklı yayınevlerinin stantlarında tertip edilen imza günü etkinliğine konuk oldu.

KİTAP FUARINA İLGİ DEVAM EDİYOR

Erzurum Kitap Fuarı bugün itibari ile de yine birbirinden özel konukları misafir edecek. Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce konferans veren, birçok hikâyesi ve hazırlayıp sunduğu televizyon programı ile öne çıkan Kaan Murat Yanık, HABERTÜRK Spikeri, Öteki Gündem program yapımcısı ve sunucusu Cansu Canan Özgen, Yazar ve senarist Tarık Tufan, Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Başkanı Erdal Güzel, Şair-Yazar aynı zamanda TRT Prodüktörü İsmail Bingöl ve daha birçok yazar-şair bugün fuara katılacak özel isimler arasında yer alıyor. Birçok yazar, şair ve gazetecinin katılım sağlayacağı fuara alanına yoğun katılım bekleniyor.