Bitexen'den 24 milyon TL geldi

Başkan Düzgün, Bitexen ile yapılan anlaşma sonrası Token satışından 22 milyon TL, aynı firma ile yapılan forma reklam anlaşmasından da 2 milyon TL gelir elde ettiklerini açıkladı.

Tarih: 19.11.2021 17:27
Bitexen

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor Kubü ile dijital para platformu arasında yapılan anlaşma sonrası ErzToken satışa sunulmuştu. Token satışına talep çok olmuş, taraftarlarda maddi imkanları ölçüsünde Token alarak takımlarına destek olmuştu. Hem kulübe hem de taraftarına kazandıran dijital para platformlarından Bitexen'den kısa sürede gelen para ile futbolcuların gmiş dönem maaşları, maç primleri ve diğer dış alacaklar ödenmiş, BB Erzurumspor yönetimi bir süreliğine de olsa rahat bir nefes almıştı.

TOKEN SATIŞINDAN 22 , BİTEXEN REKLAMINDAN 2 MİLYON TL GELDİ...

Kulüp Başkanı Başkanı Ömer Düzgün, kulüp ekonomisine katkı sunan Bitexen ile yapılan anlaşma sonası kasaya giren para miktarını açıkladı.  Başkan Düzgün, kulüp kasasına giren ödemelere gici olsa çare olduğunu hatırlatıp, bundan sonrası için de kaynak arayılarının devam ettiğini hatırlattı. Futbolculara maddi sıkıntılar çekilen dönemde gösterdikleri özveri için teşekkür eden Başkan Düzgün, Bitexen ile yapılan anlaşma sonrası kulübün kasasına giren para miktarını da açıkladı. Başkan Düzgün, Token satışından 22 milyon TL, aynı firma ile yapılan forma reklam anlaşmasından da 2 milyon TL olmak üzere toplam 24 milyon TL bir gelir elde ederek futbolcuların gmiş dönem alacaklarını ödediklerini açıkladı.