“BİZ RAZIYIZ, ALLAH DA RAZI OLSUN”

Palandöken vatandaşları ve esnafı bir taraftan Palandöken Belediyesi’ne sıkıntılarını dile getirirken diğer yandan memnuniyetlerini gösterdi.

Tarih: 21.07.2023 20:17
“BİZ RAZIYIZ, ALLAH DA RAZI OLSUN”

www.erzurumgunebakıs.com /   Rabia Aslan Karakaş 

Palandöken Belediyesi’nden çok memnun olduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ın kendilerini sürekli ziyaret ettiğini ve dertlerini dinleyip yol gösterdiğini söylediler.

Tuncay Otlak, “Yıkımı olan yerlerde etrafa çok fazla toz dağılıyor. Gerçekten dükkânlarımızın camlarını siliyoruz tekrar gelip toz yapışıyor. Dükkânların önleri toz oluyor. Bizim belediyemiz zaten Erzurum’un en iyisidir. Ancak her yerde olduğu gibi burada sorunlar olacaktır. Her zaman iyi olacak diye bir şey yoktur. Belediye başkanımızı çok seviyoruz. Sağ olsun her yardımımıza koşuyor, bizi ihmal etmiyor. Sadece burada yaşayan bir esnaf olarak bu küçük soruna bir çözüm bulmalarını isterim.”

Yunus Aksakal, “Palandöken’i baştan aşağı dolanın tüm kahvelerin, kaldırımların yüzde 70’ini işgal ettiklerini görürsünüz. Sadece kahvelerde değil esnafların çoğu kaldırımları işgal ediyorlar. Kanunen yasak olmasına rağmen. Kahvehaneler dışarıya attıkları masalar yüzünden araçlara park alanı bulamıyorlar. Bu durum aslında sadece Palandöken’de olan bir durum değil, Şehrin her yerinde var dersek yalan olmaz. Bu duruma zabıtaların el atması gerekiyor. Ancak ortada hiçbir zabıta görmüyorum. Son aylarda buralarda bir tane bile zabıta göremedim zaten. Zabıtalar çalışmıyor desek yeridir.”

Hüseyin Camkıran, “Şimdi ki belediye başkanımız önceki belediye başkanımızdan daha aktif olduğunu düşünüyorum. Önceden belediye başkanını halkın içinde zar zor görürdük ama şimdi durum öyle değil. Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar geliyor, halkın içinde oturuyor. Bizimle beraber çay içiyor dertlerimizi dinliyor. Kısacası ben çok memnunum. Tabi tüm belediyeler de olduğu gibi hatalar da var. Ancak düzgün davranış ve hoşgörü bu hataların üstünü kapatıyor.”