Bodrumspor maçı hazırlıkları başladı

Yeni Malatyaspor'u yenerek altın değerinde bir üç puan alan Erzrumsporlu futbolcular, 1 günlik iznin ardından Bodrumspor maçı hazırlıklarına başladı.

Tarih: 12.10.2022 10:44
Bodrumspor maçı hazırlıkları başladı

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig'in 9. haftasında evinde Bodrumspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Yeni Malatyaspor'u yenerek altın değerinde üç puan alan Erzurumsporlu futbolcular, 1 günlik iznin ardından Bodrumspor maçı hazırlıklarına stard verdi.

FUTBOLCULAR ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Sezonun ilk deplasman galibiyeti olması nedeniyle de önem taşıyan maç sonrası teknik patron Muzaffer Bilazer tarafından futbolculara 1 gün izin vermişti. Dün tesislerde toplanarak topbaşı yapan futbolcular, çıkışı sürdürmek istiyor. Teknik patron Muaffer Bilazer, Yeni Malatyaspor maçında istenilen oyunu tam olarak sahaya tansıtamamış olsalar da akıllıca bir oyunla galip geldiklveri için futbolcularını kutladı.

RAKİP İYİ BİR HAVA YAKALAMIŞ DURUMDA

Bilazer, Bodrumspor'un evinde Sakaryaspor'u farklı yenerek havaya girdiğini hatırlatıp, oyuncularına rakibin eksilerini ve artılarını anlatıyor. Dünkü idmanda futbolcular taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı. Keyiflioldukları gözlenen futbolcular, bu hafta Bodrumspor maçında çok daha iyi bir mücadele ortaka koyarak galibiyet almak istiyorlar. Futbolcular ve teknik heyet, Bodrumspor maçında itici güç olarak gördükleri taraftarlarını Kazım Karabekir stadyumuna bekliyorlar.