Bodrumspor maçı hazırlıkları tam gaz sürüyor

Erzurumspor, bol bol antrenman yaparak Bodrumspor maçına hazırlanıyor. Dadaşların amacı bu maçtan puan yada puanlar çıkarmak.

Tarih: 22.03.2023 13:52
Bodrumspor maçı hazırlıkları tam gaz sürüyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 27'inci hafta maçında deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde devam eden antrenmanların dükü ayağında teknik ve taktik idman yapıldı. 

HEDEF PUAN YADA PUANLAR ALMAK

Düşme potasından iyice uzaklaşmak için Bodrumspor  maçından puan yada puanlar almak isteyen Erzurumsporlu futbolcular, bu bilinçle hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik patron Hakan Kutlu, oyuncularına rakibin artılarını ve eksilerini anlatıyor.  Sahada görmek istediği oyun kurgusunun provasını antrenmanlarda yaptıran Hakan hoca, oyuncuları ile yaptığı toplantıda, kendilerine güvendiğini, Bodrumspor'u yenecek kalitede ve güçte olduklarını söylüyor. Spor Toto 1. Ligin 27. haftasında, Bodrumspor ile Erzurumspor karşı karşıya gelecek. 26 Mart Pazar günü saat 13.30'da oynanacak mücdelenin hakem triosunun bugün açıklanması bekleniyor.