Bölge Müdürü Ayatay Orman Tensil sahalarını inceliyor

Göreve yeni atanmasına rağmen bugüne hep sahada olan Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay, orman tensil sahalarında çeşitli incelemelerde bulunup kış hazırlıklarını yerinde görüyor.

Tarih: 28.10.2021 19:42
Bölge Müdürü Ayatay Orman Tensil sahalarını inceliyor

Sinan AYDIN

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü göçrevine yeni atanan ve atandığı günden bugüne hep sahada olan Oktay Ayatay, orman tensil sahalarında çeşitli incelemelerde bulunuyor. Müdür Ayatay bu kapsamda Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek İşletme Müdürü Mustafa Alptekin Gelegen, İşletme Müdür Yardımcısı ve İşletme Şefleri ile birlikte Sarıkamış Orman İşletme Şefliğinin orman tensil sahalarını gezdi.

TOPRAK IŞLEME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

İşletme Müdürü Mustafa Alptekin Gelegen’den Müdürlüğün 2021 yılı programlarının gerçekleşme durumları hakkında bilgiler alan Bölge Müdürümüz genel bir değerlendirme yaptıktan sonra Sarıkamış Orman İşletme Şefliğinde kış kesimi yapılarak boşaltılan saha ile tensil sahalarında yapılan toprak işleme çalışmalarını yerinde inceledi. Gelecek nesillere sağlıklı ormanlar bırakabilmek için yapılan silvikültürel çalışmalarda dikkat edilmesi gereken hususlara değinen Bölge Müdürümüz bu çalışmalardaki bilgi ve tecrübelerini aktardı. Bölge Müdürü Ayatay, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederek İşletme Müdürlüğünden ayrıldı.