Bölgesel Voleybol Ligi Erzurum’da Başladı

Nefes kesen Erkekler Bölgesel Voleybol Ligi, Erzurum’da başladı.

Tarih: 08.03.2024 21:19
Bölgesel Voleybol Ligi Erzurum’da Başladı

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum'da bugün Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu'nda düzenlenen Voleybol Erkekler Bölgesel Ligi, sporseverleri heyecanlandırdı. Toplamda 4 kulübün katılımıyla gerçekleşen ligin açılış gününde, Erzurum Üniversitesi Gençler Spor ile Erzurum Gençlik ve Spor arasındaki mücadele ile Palandöken Belediyesi Spor ile Erzurum İspir Spor arasındaki karşılaşma nefes kesici anlara sahne oldu.

Erzurum'da düzenlenen bu önemli etkinlik, spor severleri bir araya getirirken, Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu'nun tribünleri müsabakalara renk kattı. Lig müsabakaları, 10 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek, bu süre zarfında takımlar arasındaki rekabet kıyasıya sürecek.

Voleybol İl Temsilcisi Ragıp Koçak, lig hakkında yaptığı açıklamada, Erzurum'da birinci olan takımın Voleybol Bölgesel Lig Türkiye Finali'nde mücadele etme hakkı kazanacağını belirtti. Ragıp Koçak, Erzurum’da şampiyon olan takımın Türkiye Finali'nde başarılı bir performans sergilemesi durumunda, ardından 2. Lige Yükselme Finallerine de gitmeye hak kazanacağını ifade etti.