Bolu maçı öncesi rehavet uyarısı!

Boluspor maçı öncesi yeni taktiksel varyantlar üzerinde çalışmalar yaptıran Erkan Sözeri, oyuncularına uzun süre futboldan uzak kalmaları ve Boluspor'u hafife alıp rehavete kapılmaları konsuunda uyarılarda bulunuyor.

Tarih: 17.11.2021 17:49
Bolu maçı öncesi rehavet uyarısı!

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 13. haftasında evinde Beypiliç Boluspor'u ağılayacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, oyuncuları ile yaptığı konuşmalarda, oyuncularına uzun süre futboldan uzak kalmaları ve Boluspor'u hafife alıp rehavete kapılmaları konsuunda uyarılarda bulunuyor. 

"RAKİBİ HAFİFE ALMAYIN"

Mavi Beyazlı futbolcular, Erzurumspor tesislerinde Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. ErkanSözeri, dünkü antrenmanda teknik ve taktik antrenman yaptırdı, şut ve gol çalışması yaptırdı. Rizespor maçında ortaya konulan oyundan memnun olduğunu futbolcularına aktaran Sözeri, Boluspor maçı öncesi de rehavet uyarısı yapıyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri, Boluspor maçında taraftarın Kazım Karabekir stadyumunu doldurarak takıma stadyumda destek vermesini istiyor.

HAYDİ MAÇA

Her defasında övgü ile bahsettiği Erzurumspor taraftarının kendilerine büyük güç kattığını söyleyen Erkan Sözeri verdiği bir röportajda, '' Taraftarımızın desteğini görünce benim bile oynayasım geliyor. Bende çok oynamak istiyorum o an sahada'' şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Bu arada mavi beyazlı taraftarlar da Bolsupor maçı öncesi sosyal mvdyadan organize olmaya başladılar. Mavi Beyazlı takımın Boluspor ile yapacağı maçı yönetecek hakemin de bugün açıklanması bekleniyor.