Botanik Park Bahar Temizliğiyle Yeni Sezona Hazırlanıyor

Erzurum'un yeşil alanlarından biri olan Botanik Park, baharın gelişiyle birlikte temizlik ve bakım çalışmalarına başladı.

Tarih: 19.04.2024 14:37 Güncelleme: 19.04.2024 16:35
Botanik Park Bahar Temizliğiyle Yeni Sezona Hazırlanıyor

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl

Erzurum'un kalbinde yer alan botanik park, doğa severleri büyüleyici bir yolculuğa davet ediyor. Üniversite kampüsü içinde konumlanan bu yeşil alan, öğrenciler ve şehir sakinleri tarafından sıkça ziyaret ediliyorken, bahar temizliğiyle birlikte, ziyaretçilerin parkta keyifli vakit geçirmesi için sezon hazırlıkları tamamlanıyor.

Her sezon daha da geliştirilerek ziyaretçilere keyifli bir deneyim sunmayı hedefleyen Atatürk Üniversitesi bünyesinde bulunan parkın yolları temizlenirken, çimleri biçiliyor ve çiçekleri yeniden düzenleniyor. Ayrıca, oturma alanları da titizlikle temizlenerek ziyaretçilerin konforu için hazır hale getiriliyor.

Atatürk Üniversitesi tarafından sürdürülen titiz bakım ve düzenleme çalışmaları, parkın her zaman ziyaretçilerine en iyi deneyimi sunmasını sağlıyor. Zengin bitki çeşitliliği ve doğal güzellikleriyle her mevsim farklı bir renk ve dokuya bürünen park, özellikle bahar aylarında çiçeklerin ve ağaçların muhteşem dansına ev sahipliği yapıyor.

Doğanın Büyüsüyle özel günlerin vazgeçilmez mekânı

Botanik Park özellikle bahar ve yaz aylarında taptaze yeşilliği ve çiçeklerin görsel şöleni, çiftlerin ve davetlilerin gözlerini kamaştırıyor.

Şehir sakinleri ve ziyaretçiler için de önemli bir dinlenme ve keşif noktası olan park aynı zamanda özel günlerinde vazgeçilmezi oluyor. Özellikle doğal güzellikleri, renkli çiçekleri ve huzur veren atmosferi ile düğün fotoğrafçılarının favori mekânları arasında yer alan park sünnet, Nişan ve doğum günü gibi özel günlerin vazgeçilmez mekânı oluyor. 

Atatürk Üniversitesi yönetimi, Botanik Parkı'nın sadece dinlenme alanı olmanın ötesinde özel günler için de ideal bir mekân olduğunu belirtirken, ayrıca, parkın düzenli bakımı ve temizliği sayesinde her zaman en iyi koşullarda hizmet verildiğini ifade ettiler