BÖYLE LEVHAMI ASILIR?

Erzurum’un Yakutiye İlçesine bağlı Cumhuriyet Caddesindeki Kızılay İş merkezindeki asılı tabelalar yoldan geçen vatandaşlar için tehlike oluşturuyor.

Tarih: 27.12.2023 15:42
BÖYLE LEVHAMI ASILIR?

www.erzurumgunebakis.com / İhsan KUMRU

Kızılay İş Merkezinin dışındaki asılı tabelalar tehlike saçıyor. İnsanların yoğun olarak geçtiği kaldırım zeminine çok yakın olan tabelalar keskin ve sivri ucu, büyük tehlike oluşturuyor. Tehlike, kaldırımda yürürken tabelayı fark etmeyenler için ciddi yaralanmalara sebebiyet verecek cinsten.

Bu konuda vatandaşlar şikâyetçi olurken yetkilileri göreve davet ettiler.

Vatandaşlar,” Kızılay İş Merkezinin dışındaki asılı tabelalar biz vatandaşlar için tehlike oluşturuyor. Uzun zamandır burada. Kimse müdahale etmiyor. Ucu çok keskin ve sivri. Allah korusun birisi buradan geçerken fark etmese ya da bir çocuk yanlışlıkla sivri yere kafasını gözünü çarpsa olacakları düşünemiyorum. Kızılay İş Merkezinin dışındaki asılı tabelalar    tehlike saçıyor. İnsanların yoğun olarak geçtiği kaldırım zeminine çok yakın olan tabelalar keskin ve sivri ucu, büyük tehlike oluşturuyor. Tehlike, kaldırımda yürürken tabelayı fark etmeyenler için ciddi yaralanmalara sebebiyet verebilir. Böyle levhamı asılır? Üstelik levhaları asanlar bunu görmüyor mu?  bir kişi kafasını bu levhalara çarparak ölse bunun hesabını kim verecek? Her gün binlerce kişinin geçtiği bu caddelerde hiç mi bir görevli bunu görerek müdahale etmez? Bu tür levha ve tabelaları vatandaşlar asmış olsa hemen polis veya zabıta tarafından ceza yazılır, müdahale edilir. Resmi kurumların imtiyazımı var? Hiç mi bu görüntüyü resmi makamlar görmez? Yetkilileri göreve davet ediyorum” dedi.