Bozan: Uyuşturucu İnsanlık Suçu

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, son günlerde Erzurum’un en büyük gündemlerinden birisi olan uyuşturucu ile mücadele hakkında konuştu.

Tarih: 01.10.2023 17:14
Bozan: Uyuşturucu İnsanlık Suçu

www.erzurumgunebakis.com/ Muhammet Yılmaz

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, uyuşturucunun bir insanlık suçu olduğunu, bir bütün halinde uyuşturucuya karşı mücadele edilmesi gerektiğini söyledi. Bozan, uyuşturucuya karşı Cumhur İttifakı partilerinin il başkanları ile birlikte ortak bir çalışma yapacaklarını belirtti.

Uyuşturucu Bir İnsanlık Suçudur

“Uyuşturucu bir insanlık suçudur. Bu konuda teşkilatlarımızla beraber ve diğer siyasi parti il başkanları ile ortak bir çalışma yapacağız. Bu insanlığı, gençliğimizi tehdit eden bu melanetten, pislikten şehrimizi arındırmamız lazım. Emniyet güçlerimizle, sayın valimizle, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle birlikte sokakta, caddede her yerde insanlarımızla bir bütün halinde uyuşturucuya hayır dememiz lazım. Çocuklarımıza, okuldaki öğrencilerimize sahip olmamız lazım.” 

Gençlerimize Sahip Çıkmamız Lazım

“Gençlerimize sahip çıkmamız lazım. Sahip olmadığımız zaman, bu art niyetli insanlar çocuklarımızı bu tür pisliklere bulaştırabiliyorlar. Uyuşturucu, insanlığın kabul etmediği bir şeydir. Bu konu, ciddi bir konudur. Uyuşturucuyla mücadele etme noktasında Cumhur İttifakı partilerinin il başkanları olarak, hedefimiz uyuşturucusuz bir şehirdir. İnsanlarımızın tehlikelerden uzak olduğu bir Erzurum imajını, Türkiye genelinde duyurma noktasında çalışmalarımız olacak. Teşkilatlarımızla bu konuyu görüştük, çalışıyoruz. Bu noktada neler yapılabileceğini, bir basın toplantısıyla da açıklamış olacağız. Ayrıca bu manevi olarak bizi üzen uyuşturucu büyük bir beladır, büyük bir musibettir. Bundan gençlerimizi uzak tutma noktasında bütün ailelere sesleniyorum. Lütfen çocuklarınıza sahip olun. Apartmanınıza, okulunuza, sokağınıza, caddenize sahip olun. Çocuklarınızı başıboş bırakmayın. Çocuklarınızın takipçisi olun. Art niyetli insanların sayısı ortada. Buna göre de hareket etmek lazım. Onların kurmuş olduğu planları, inşallah milletimiz onların başına geçirecektir. Devletimiz büyük bir devletti. Allah’ın izni ile bu uyuşturucu belasının da biz üstesinden geleceğimize inanıyoruz.”