BOZAN: ”YEŞİL SOL PARTİSİ VEKİLİNİN ŞEHRE HİÇBİR FAYDASI YOK”

Erzurum Yeniden Refah Partisi il kongresini gerçekleştirecek.

Tarih: 07.06.2023 18:44
BOZAN: ”YEŞİL SOL PARTİSİ VEKİLİNİN ŞEHRE HİÇBİR FAYDASI YOK”

www.gunebakiserzurum.com / Rabia ASLAN KARAKAŞ 

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Yeşil Sol Partisinin Erzurum’un bir Milletvekili çıkarmasıyla açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, Yeşil Sol Partisi milletvekilinin Erzurum’u tanımadığını bu vekilin şehre hiçbir faydasının olmayacağını söyledi.

Bozan,’’14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri yapıldı. Erzurum bu noktada kararını verdi. Burada üzülerek ifade etmek istediğim bir konu var. Yeşil Sol Partinin milletvekili bu bayanın Erzurum’da tanınırlığı hiç yok. Erzurum ile ilgili bir bağı da yok. Güney ilçelerimizin bu bayan milletvekiline oy vermeleri konusunda neden oy verildi anlamadım. Erzurum için neler yapmış, Erzurum’u ne kadar tanıyor. Erzurum insanının problemini ve sıkıntısının ne kadarını biliyor. Bunu oy veren insanlara sormak lazım. Tabi bizim için önemli olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerdeki zaferiydi. Seçimin sonuçları ziyadesiyle memnun etti. Bunu da elimizden gelen daha fazla bir çalışmayla yaptık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey ile yüzde 52,16 ile seçmiş olduk. Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı olarak ne gibi eksikliklerimizi tespit edeceğiz. Önümüzde yerel seçimlerimiz var. Yerel seçim çalışmaları yapıyoruz. Şu anda Erzurum Yeniden Refah Partisi il kongresini kısa zaman içerisinde yapacağız. Tüm ilçelerimizi ve seçmenimizi ziyaret edeceğiz. Oy veren veya oy vermeyen bütün seçmenlerimize teşekkür edeceğiz. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yeniden Refah Partisi milli görüşü temsil ettiğimizden dolayı rahmetle andığımız eski genel başkanımız Necmettin Erbakan hocamız bir sözünü söylemek isterim. Seçimin akabinde seçim yeni başladı. Bizim için seçim yeniden başladı. Sahada olacağız. Milletimizle beraber olacağız.

BOZAN, “ÖZELLİKLE GENÇLERLE BERABER OLACAĞIZ”

Gençlerin önemli olduğunu gelecekleri için çalışacaklarını belirten Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, her zaman gençlerle beraber olacaklarını söyledi.

Bozan,’’ Özellikle gençlerle beraber olacağımızı ifade etmek istiyorum. Çünkü gençler bizim için önemli ve onların önünü açacağız. Gençlerimizi tanıyacağız. Gençlerimizi teşkilatlarımızdan istekleri ve arzuları nelerdir? Bu noktada gençlerimizin öneriyle beraber bu şehri yöneteceğiz. Ortak akıl benim için çok kıymetli çok değerlidir. Biz cumhur ittifakıyız. Beraberce bu ülkeyi yöneteceğiz. Ak parti ile beraber Adalet Ve Kalkınma Partisi İl Başkanımız Ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanımız ile beraber Erzurum noktasında neler yapabiliriz? Ortak görüş ve payda ile Erzurum ve Erzurum’a hizmet etmektir. Bu çalışmaları yürüteceğiz. Sivil toplum örgütleriyle beraber bir araya geleceğiz. Erzurum için neler yapabiliriz? Özellikle Erzurum’un en büyük sorunu işsizlik olması nedeniyle biz Erzurum’da üretim olarak neler yapabiliriz? Erzurum’da hammaddesi olup da bunu mamul hammadde haline getirip piyasaya neler sürebiliriz. Ne kadar insan istihdam edebiliriz. İnsanları doğduğu yerde daha nasıl mutlu edebiliriz. Erzurum’u nasıl daha tanınır hale getireceğiz ve geliştireceğiz. Bu noktalarda çalışmalarımız olacak. Üniversitelerimiz, Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi Erzurum’un bacasız fabrikasıdır. Biz üniversite öğrencilerini öğrencilerimizin dertleriyle hemhal olacağız. Erzurum üniversite şehridir. Kendi çocuklarımız kadar kıymetli ve değerlilerdir. Üniversitemiz köklü olup velilerden beklentimiz çocuklarını gönül rahatlığıyla şehrimize göndermeleri hususunda içleri rahat etmelilerdir. Şu an kongre çalışmaları devam ediyor. Erzurum il kongresini yaptıktan sonra çok hızlı bir şekilde teşkilatlardaki eksikliklerimizi tamamlayacağız. Özelikle sandık müşahitleri noktasında, sandık başkanları noktasında mahalle temsilcileri noktasında eksikliklerimizi gözden geçireceğiz. İttifak noktasında biz Cumhur ittifakıyla beraber yürüyoruz. İttifak ile alakalı herhangi bir sorunumuz yok. Cumhurbaşkanımızın almış olduğu kararlar noktasında milletin menfaatine olan her konuda Yeniden Refah Partisi olarak biz yanında durabileceğimizi ifade edeceğiz. Çalışmalar noktasında genel başkanlarımızın vereceği karardır. Genel başkanımız ne tür bir karar alırsa biz o kararın hayatiyete geçirilmesi ve başarılı olması noktasında çalışmalar yapacağız. Bu yerel başkanın kararı değil, genel başkanımızın ve genel merkezimizin vermiş olduğu kararlar bizim için bir emirdir. Bu noktada ne emrederse genel başkanımız bu çalışmaları Erzurum’da hayata geçireceğiz.‘’