Bu fotoğrafa bakanın acısı katlanıyor!

Muhammet askere uğurlanırken bir sevdiği ile vedalaşmış, başka bir kişi de onların sarılırken fotoğrafını çekmişti. ´O AN´, sadece 4 gün sonra baktıkça acıları katlanarak artıran bir kare oldu...

Tarih: 01.01.0001 00:00
Bu fotoğrafa bakanın acısı katlanıyor!

Sinan AYDIN

Erzurum´da yaşayan ve 4 gün önce sevdiklerine sarılarak vedalaşıp asker ocağına giden 20 yaşındaki Muhammet Çağrı Topuz, kalp kirizi geçirerek hayatını kaybetti. Talihsiz ölümle ilgili soruşturma başlatıldı, Muhammet´in 4 gün önce vedalaşırken çekilen son fotoğrafı, baktıkça acıyı iki katına çıkardı. Çeresinde sevilen bir isim olarak tanınan Muhammet Çağrı Topuz, vatani görevini yapmak için gün sayıyordu. Heyacanlıydı, mutluydu, gururluydu. Temmuz ayı celp döneminde silah altına alındı. Acemi birliği için Malatyaya uğurlandı, ailesi, akrabaları ve arkadaşları tarafından.

EN ACI VEDA

Muhammet bir sevdiği ile vedalaşırken başka bir kişi de onların sarılırken fotoğrafını çekmişti, 4 gün sonra baktıkça acı ile hatırlanacağını bir kare olacağını bilemeden. 4 gün önce Erzurum´dan dualar ve gözyaşlarına uğurlanan Muhammet Çağrı Topuz´dan acı haber geldi. Acemi er eğitim birliğinde kalp krizi geçiren genç Topuz, yapılan tüm müdahalelere rağmvn kurtarılamayarak şehit düştü. Acı haberi alan ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Talihsiz ölüm ile soruşturma başlatıldı, Muhammet´in yapılan ön otopsisinde kalp krizi geçirdiği belirlendi.

FOTOĞRAFA BAKANIN ACISI KATLANIYOR

Ailvsi ve yakınları acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Muhammet, sevenleri tarafından son yolculuğa uğulandı. Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, duygularını, "Erzurum´lu Muhammet Çağrı Topuz, Malatya´da askerlik görevini yaparken Kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Mekanı cennet olsun" diyerek paylaştı. Muhammet´ten geriye mutlu günlerinde çvkildiği fotoğraflar kaldı ancak bir fotoğraf karesi vardı ki, bakanların acısını kat be kat artırdı. Muhammt in 4 gün önce askvrv uğurlanırken bir yakını ile birbirlerine sarılarak vedalaştığı anda çekilen fotoğraf karesi, tüm sevenlerine ömür boyu acıyı hatırlatacak bir ´o an´ oldu. Arkadaşları,  ´fotoğrafa bakanın acısı katlanıyor´ diyerek üzüntülerini dile getiriyorlar.