BU KADAR VURDUMDUYMAZLIK OLMAZ

Sanayi Köprüsünün bariyerleri hala yapılmadı

Tarih: 03.10.2023 18:31 Güncelleme: 03.10.2023 18:42
BU KADAR VURDUMDUYMAZLIK OLMAZ

www.erzurumgunebakis.com / İhsan KUMRU

Erzurum Yakutiye İlçesine bağlı sanayi köprüsünde vürudum duymazlık hat safhada.

Yaklaşık iki ay önce köprüde meydana gelen trafik kazası sonrası Köprünün bariyerlerini yıkmıştı. Aradan geçen süreye rağmen bariyerler yapılmadı. Köprünün bir tarafı açık kalırken köprüyü kullanan bölgeye yabancı sürücüler için büyük bir tehlike ortaya çıktı.

Özellikle bölgeye yabancı olan sürücüler için büyük tehlike yaratan durumun bir an önce çözülmesi istenirken olumsuz bir kaza daha yaşanması istenmiyor.  Birçok vatandaş ve özellikle seyir halindeki araç sahipleri bu konuda bir an önce önlem alınmasını istiyor.

Vatandaşlar,” Sanayi köprüsünde yıllardan beri bu tür kazalar meydana geliyor. Köprü eski bir köprü olduğu için burası için her hangi bir önlem alınmıyor. Böyle bir vurdumduymazlık olmaz. Yaklaşık iki aydan beri burada kaza oldu o günden bugüne kadar halen daha buradaki bariyerler kırık olmasına rağmen herhangi bir onarım ve tadilat yapılmadı.  Burada her an her zaman kaza oluyor. Hatta daha önce 2 ay önce bir kaza oldu. Ben kendim de şahit oldum. Yetkililerden bir an önce buranın yapılmasını, çözümlenmesini istiyoruz. Artık bu köprünün yapılması gerek. Lütfen artık yapılsın bu çilede bitsin.  İhtiyacı karşılayamaz duruma gelen bu köprü yıkılarak yeni bir köprü yapılabilir. Eski köprü de araç trafiğine kapatılarak yayalara açılabilir. Bu konuda belediyemizin adım atmasını bekliyoruz.”