BU MANZARA ERZURUM’A YAKIŞMADI

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yolcu durakları durak camlarını kırdılar.

Tarih: 04.06.2023 19:39 Güncelleme: 04.06.2023 19:40
BU MANZARA ERZURUM’A YAKIŞMADI

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan KUMRU

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma araçlarından faydalananlar için yapılan modern otobüs durakları vatandaşlara büyük bir konfor sağlarken, bazı kendini bilmezler bu duraklara zarar vermeye devam ediyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, daha güzel ve yaşanabilir hale getirmek için önemli çalışmalar yaptığını, bu çalışmaların büyük bir kesim tarafından takdir edildiğini ancak böylesine örnek hizmetlere bazı kendini bilmezler tarafından zarar verildiğini söyledi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri, “ Devlet malına zarar veren ve henüz kim oldukları belirlenemeyen yolcu durağındaki camlar belediye tarafından yenilenmesine rağmen yolcu durak   camları bugün bir kez daha kırılarak tuzla buz edildi. Erzurum’da arkamızda güzel eserler bırakmış olmayı hedefliyoruz. Bizim işimiz sadece hizmet, hizmet aşkıyla geldik. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yaşanabilir ve mutlu bir Erzurum oluşturuyoruz. Biliyoruz ki bu millet her şeyin en iyisini hak ediyor. Vatandaşımızın memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Hemşehrilerimizin daha konforlu ve rahat bir toplu ulaşım hizmete almaları amacıyla örnek çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kapalı ve klimalı otobüs duraklarımız birçok belediyeye örnek oldu. Halkımız da bu hizmetimizi takdir etti. Geçtiğimiz aylarda da buna benzer üzücü hadiseler yaşanmıştı. İki gün önce de Mimar Sinan’da bulunan bir klimalı durağın camı kendini bilmez dört kişi tarafından kırıldı. Hemşehrilerimizin vergileriyle yapılmış bu hizmetlere zarar verilmesi bizleri üzüyor.