BU MUTLULUK ADRES SORMUYOR!

Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği Erzurum’un köylerinde yer alan okullar da çocuklara birçok hediye götürüyor. Çocukların kalbine dokunan proje, vatandaşın büyük taktirini kazanıyor.

Tarih: 23.01.2023 12:43
BU MUTLULUK  ADRES SORMUYOR!

Talha KOCA

2012 yılında kurulan Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği, ülke geneline yapmış oldukları kampanyalar ve toplamış oldukları bağışlar ile ihtiyaç sahibi ailelere gıda giyim ürünleri ve köy okullarına kitap, kırtasiye ve giyim anlamında destekler götürüyor. Yapılan güzel projenin yeni adresi de Erzurum’un Aziziye ilçesinde bulunan köyler oldu. İlçe de yer alan Paşayurdu, Kahramanlar köyünde ki okullara ve Yunus Emre Yücelik ile Demirgeçit ilkokuluna yönelen yardımlaşma derneği gönüllüleri, toplamda 8 okulda çocuklara kış mevsiminde soğuktan korunabilmeleri için kaban ve bot hediye ettiler. Hediyelerini alan çocuklar büyük sevinç yaşadı. Çocukların hediye paketlerini açarken yaşamış oldukları sevinç de sosyal medya da büyük ilgi topladı. Çocuklara hediyelerini veren dernek gönüllüleri, çocuklarla bizzat ilgilenerek, onlarla birlikte renkli görüntüler oluşturdular.

AZİZİYELİ ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ 

Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin gönüllüleri çocuklar için ellerinden gelenleri yaptıklarını aktararak “Mutluluğun adresi olarak, elimizden geldiği kadar, çocuklara ve yardıma muhtaç insanlara el uzatıyoruz. Önceliğimiz tabi ki de çocuklarımızdır. Büyük destekler geliyor. Bizler de çocuklara gelen destekleri ulaştırabilmek adına çalışıyoruz. Erzurum’da 8 okulumuza giderek onlara zorlu ve soğuk geçen Erzurum kışında bir nebze destek olabilmek adına kışlık kıyafet ve ayakkabı ulaştırdık. Hediyelerini açarken yaşamış oldukları heyecan ise anlatılamaz derece de güzeldi. Çocukların az da olsa kalplerine dokunabilmek gerçekten çok güzel bir duygu.” dedi. 

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİLER 

Çocuklara yönelik yapmış oldukları proje kapsamında gelen bağışlar için de bağış yapanlara teşekkürlerini ileten gönüllüler, internette yer alan sitelerinde isteyen herkesin az çok demeden bağış yapabileceklerini aktardı. Mutluluğun Adresi olarak çocukların yüzünü güldürebilmeye ve onlara ulaşmaya devam edeceklerini aktararak, sokak hayvanlarına yönelik de çalışmalar yaptıklarını belirttiler.