Bu piyasaya Yeni gelmedi geri geldi

Erzurum’da görev yaparken Malatya İl müdür vekili olarak atanan Ali Laloğlu Erzurum Çevre Şehircilik İl müdürlüğü Görevine yeniden getirildi.

Tarih: 05.12.2023 18:06
Bu piyasaya Yeni gelmedi geri geldi

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl 

Aslen Erzurumlu olan ve 2001 yılında bayındırlık iskân müdürü olarak Erzurum’da göreve başlayan Ali Laloğlu, yapım şube müdürlüğü, müdür yardımcılığı ve il müdürlüğü vekili gibi birçok görevlerde yer alırken tayini çıkarak Malatya İl müdür vekili olarak gitmişti. Son olarak Artvin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü olarak görev yapmakta iken Bakanlığın onayı ile Erzurum Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü olarak Erzurum’daki görevine yeniden getirildi. 

Laloğlu, Göreve başlamasının ardından Günebakış Gazetesinin Ziyaretini kabul ederek ilerleyen zamanlarda Erzurum için yapacağı çalışmalardan bahsetti.

“Benim hayatım Erzurum” diyerek konuşmasına başlayan Laloğlu “4 Aralık 2023 tarihinde tekrardan şehrime, il müdürlüğüne görevlendirildim ve görevime başladım” ifadelerini kullandı. 

Erzurum’u yakından tanıdığının altını çizerek konuşmasına devam eden Laloğlu, “Erzurum’un Çat ilçesinde doğdum, buralıyım. Erzurum’u köşe bucak tanıyor olmanın verdiği birikimle şunu ifade edebilirim ki şehrin var olan sorunlarına hakimim. 14 aylık görev yaptığım il müdürlüğü döneminde olsun şu an olsun açıkça konuşmak gerekirse bizim Asli işlerimiz En çok belediyelerle olmaktadır. Görev sürem boyunca Yetiştirebildiğimiz kadar belediyelerimizi ziyaret ederek sorunları yerinde görerek tespit etmiştik ve inşallah bu süreç devam edecek ve kısa sürede de Erzurum’da vizyonumuz ortaya çıkacaktır. 2 yıla yakındır burada değilim ve şu an da var olan durumun ne yönde olduğunu öğrendikten sonra projelere ve çalışmalara başlayacağız ve bu süreç bu şekilde devam edecek” açıklamalarında bulundu.