Bu takım ne oynuyor Erkan hoca?

BB Erzurumspor puanlar kaybetmeye devam ediyor, skorlardan çok takımın sergilemeye devam ettiği kötü futbol taraftarların ve spor otoritelerinin tepkisini çekiyor. Erkan hocanın takımında; sezon başından buyana oyun sistemi yok, p

Tarih: 17.01.2022 19:02
Bu takım ne oynuyor Erkan hoca?

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında ligin dibindeki takımlarda Bursaspor ile karşılaşan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 0-0- beraberlikle ayrılarak çok önemli iki puan daha kaybetti. Skordan çok, takımın sergilemeye devam ettiği kötü futbol taraftarların ve spor otoritelerinin tepkisini çekti. Sezon başından buyana sistemi ve oyun planı olmayan bir Erzurumspor izleyen taraftarlar, üç top yapamayan bir Erzurumspor gerçeğini hatırlatı teknik direktör Erkan Sözeri'nin artık kendisini sorgulaması gerektiği görüşünde birleşiyorlar.

BU TAKIM NE OYNUYOR ERKAN HOCA?

Erzurumsporlu futbolcular, önceki maçlardaki kötü futbolu bu maçtada sürdürerek tepki çektiler.  Teknik Direktör Erkan Sözerinin artık kendisini sorgulaması gerektiği görüşünde birleşen spor otoriteleri ve taraftarlar, '' Takımın sezon başından beri bir oyun sistemi yok. Ne oynadığı belli olmayan bir takım var. Erkan hoca antrenmanlarda bu oyunculara ne çalıştırıyor belli değil. Karşımızda 3 top yapamayan bir Erzurumspor var. Errkan Sözeri artık bir oyun kurgusu oluşturmalı, takımın bir sistemi olmalı. Zayıf rakipler bile Erzurmspor'u teselli takımı görüp puanlar alıyor. Yönetim biran önce hoca ile konuşup hesap sormalı. Bu takım ne oynuyor Erkan hoca?'' diye sordular.

BANDIRMASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Bu arada Bursaspor maçında iki puan kaybeden futbolcular ve teknik heyet, geceyi Bursa'da girdikten sonra dün sabah uçakla Erzurum'a döndü. Dünü dinlenerek giren futbolcular, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları zorlu Bandırmaspor maçının haırlıklarına başlayacaklar. Mavi Beyazlı takımda Başkan Ömer Düzgün ve yöneticilerin de takımım oynadığı oyundan hiç memnun olmadıkları, bu nedenle Erkan Sözer ile bir toplantı yapıp hesap sormalarının beklendiği öğrenildi. BB Erzurumspor, son 5 maçta 1 galibiyet ve 4 beraberlik olarak şampiyonluk yolunda çok önemli 8 puan kaybetti. Mabi Beyazlı takımın puanlar kaybettiği takımların küme düşme hattındaki zayıf takımlar olması, zorlu maçlarının ise geride olduğunun bilinmesi, camiadaki tedirginliği artırıyor.