BU YER TEHLİKE SAÇIYOR

Erzurum'da “Kale Çevresi Kültür Yolu Projesine entegre ve kentsel dönüşüm “ çalışmaları çerçevesinde yaklaşık iki ay önce yıkımına başlanan eski Belediye binası yoldan geçen vatandaşlar için tehlike arz ediyor.

Tarih: 02.06.2023 18:42 Güncelleme: 02.06.2023 18:42
BU YER TEHLİKE SAÇIYOR

www.erzurumgunebakis.com/ Berivan POLAT

Yeteri kadar güvenlik önlemi alınmadığı için kazaya davetiye çıkaran bu yer yoldan geçen vatandaşların korkulu rüyası oldu.

Yetkilileri göreve davet eden vatandaşlar buradaki güvenlik önlemlerinin sıkı bir şekilde alınması gerektiğini söylediler.

Vatandaşlar, “ Biz bu yolda geçerken korkuyla geçiyoruz başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. Geçen gün yıkılan yerin yanından geçerken yeteri kadar güvenlik önlemi alınmadığı yıkım esnasında büyük taş parçaları trafik lambalarının üzerine düşerek yıkıldı. Oradaki yer de bulunan taşların herhangi bir vatandaşın üzerine düşebileceğinden ölüme yol açmasından çok korkuyoruz. Oradaki binanın yıkımı için güvenlik amacıyla kurulan bariyerlerin etrafının yeteri kadar kapatılmadığı için yaya yolu ile yıkılan bu yerin vatandaşlarla iç içe olması sıkıntı yaşatıyor. Ya bu cadde yolu kapatılsın ya da doğru düzgün güvenlik önlemleri alınmasını istiyoruz.”