BU YOL ÖLÜM SAÇIYOR

Palandökende yer alan ve eski Aziziye hastanesinin arka tarafında bulunan yol tehlike arz ediyor.

Tarih: 23.08.2023 17:56
BU YOL ÖLÜM SAÇIYOR

www.erzurumgunebakıs.com / Sedanur Bingöl 

Mesafeyi kısaltmak, şehirden uzak yerleri merkeze yakın kılmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına yapılan yollar normalde gerekli önlemler ve gerekli güvenlik sağlandıktan sonra kullanılmaya başlarken, palandöken Atatürk bulvarı üzerinde ki yolda araçların ne kadar hızda araç sürebileceğini belirten bir tabelanın olmaması yolu tehlikeli yapıyor ve oradan geçen vatandaşla sürücüde korku yaratıyor. 

Palandöken yavuz sultan selim bulvarından veya org. Eşref Bitlis Bulvarından, Atatürk bulvarı yönünde gelen araçların gittiği yön doğrultusunda olmaması sebebiyle araçlar için yapılmış alt geçit yolundan geçmeyerek yan yolu kullanmaları, hız sınırının olmamasına bağlı olarak tehlike oluşturuyor ve kazalara neden oluyor. 

Vatandaşlar,” Yetkililerimize sesleniyoruz. Hiç bir şey insan canından, hayatından kıymetli değil. Burada ölümlü kazaların olması an meselesi. Görüldüğü üzere emniyet şeridi tamamen yok oluyor. Sürücüler zor fark ediyor. Allah göstermesin bir gün facia yaşanabilir. Kimsenin canı yanmadan önlem alınabiliyorsa alınmalı Yetkililer neyi bekliyor, illa birinin ölmesi mi lazım? Artık bu yola trafik lambası ve kasis yapılmalı vatandaşlar olarak bu sorunumuzun çözülmesini bekliyoruz” dedi.