Bugün Dadaş´ın maçı var

Erkan hocanın ?kadro kuramama´ mutluluğu!

Tarih: 01.01.0001 00:00
Bugün Dadaş´ın maçı var

Eskişehir´de antrenmanlarını tamamlayan BB Erzurumspor, maç saatini beklemeye başladı. Dadaşlarda hedef 3 puan alıp haftayı karlı kapatmak.

Sinan AYDIN

Bugün deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor´da heyecanlı bir bekleyiş hakim. Taraftarlar 3 puanla dönülmesi halinde liderlik hesapları yapacak olmanın heyecanını yaşıyor, futbolcular ve teknik heyet ise çıkışı sürdürüp şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümek istiyor. TFF 1. Ligin 12. Haftasında bugün saat 16.30´da Eskişehirspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor´da, bu maçın hazırlıkları tamamlanarak maç saati beklenmeye başlandı.

BUGÜN TER ANTRENMANI YAPACAKLAR

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen ara nedeniyle yaklaşık 10 gündür Erzurumspor tesislerinde çalışma yapan futbolcular ve teknik heyet, Eskişehirspor maçı için Perşembe gününde bu ile geçti. Hava yolu ile Eskişehir´e geçerek kampa giren BB Erzurumspor, bu ilde de taktik antrenmanı yaptıktan sonra kampı tamamladı. Maç günü olan bugün kısa bir ter antrenmanı yapmayı planlayan futbolcular, daha sonra maç saatini bekleyecek.

ERKAN SÖZERİ´NİN KADRO KURAMAMA MUTLULUĞU!

Bu arada tam kadro olarak Eskişehir´e giden mavi beyazlı takımda, teknik direktör Erkan Sözeri´nin kadro kurmakta zorlanacak olmanın mutluluğunu yaşadığı öğrenildi.  Sakat olan İbrahim Akdağ ile Cenk Ahmet´in de iyileşerek antrenmanlara katılması sonrası takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Tam kadro Eskişehirspor maçına hazırlanan BB Erzurumspor´da, Erkan Sözeri´nin sahaya nasıl bir kadro ile çıkacağı da merak konusu oldu. Futbolcuların birçoğunun formda olması ve antrenmanlardaki hırsı nedeniyle, Erkan Hocanın kadro kurmakta zorlandığı, bunun da farklı bir keyif olduğunu çevresindekilere söylediği öğrenildi.

TARAFTAR TAKIMININ YANINDA

Takımını her sonuca rağmen yalnız bırakmayan büyük Erzurumspor taraftarı ise, Eskişehir´de misafir tribündeki yerini alacak. Karşılaşma için misafir taraftarlara ayrılan biletlerin tamamının tükendiği, ek kontenjan açılmasının beklendiği öğrenildi. Gerek Gurbetteki Dadaşların ve gerekse Erzurum´dan giden yüzlerce taraftarın Eskişehirspor maçında takımının yanında olacağı öğrenildi. BB Erzurumspor, ligde son sırada bulunan Eskişehirspor´u yenerek puanını 21´e yükseltip haftayı karlı kapatarak liderlik koltuğuna da oturabilme ihtimalinin hesaplarını yapıyor.