Bugün hava Erzurumspor

Spor Toto Süper Lig´in 12. Haftasında kendi evinde önemli bir maça çıkacak olan B.B Erzurumspor´da, futbolcular son antrenmanı da yaparak maç saatini beklemeye başladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Bugün hava Erzurumspor

 

Sinan AYDIN

 

Ligin flaş ekiplerinden Göztepe´yi Kazım Karabekir stadyumunda ağırlayacak olan B.B Erzurumspor´da parola 3 puan. Son haftalarda hakem hataları nedeniyle canı yanan Mavi Beyazlı takım, hafta içerisinde oluşan kenetlenme ve dayanışma sonrası Göztepe maçına moralli çıkıyor. Antrenmanların neşe içerisinde geçtiği B.B Erzurumspor, bu maçta 12. Adam olan taraftarını fazlasıyla yanında görmeyi bekliyor.

 

TARAFTARLAR GÜNLERDİR BU MAÇI BEKLİYOR

 

Hafta içi taraftar gurupları tarafından hakemlere ve TFF´ye tepki amaçlı olarak Twitter´de ?ErzurumsporDoğranıyor´ başlığı ile oluşturulan etiket, 50 binin üzerinde destek almış ve birinci sıraya yükselmişti. Bu hareket, şehirde tam anlamıyla bir kenetlenmeye neden oldu. Bazı ilçe belediyeleri de destek çağrılarına kayıtsız kalmayıp maç için ücretsiz araç kaldıracaklarını duyurunca, kenetlenme zirveye ulaştı. Gerek sosyal medyanın gücü gerek se şehirde oluşan birlik ve beraberlik havasının bugün Kazım Karabekir stadyumuna yansıması bekleniyor.

 

?İZMİR EKİBİNİ EVİNE ELİ BOŞ GÖNDERECEĞİZ´

 

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Perşembe günü düzenlediği basın toplantısında, Göztepe´yi yenerek 3 puan alıp Milli maç arasına moralli girmeyi hedeflediklerini açıklamıştı. Mavi-Beyazlı camiada herkes, İzmir ekibini evine eli boş göndereceklerine inanmış durumda. Göztepe´nin deplasman grafiğinin de kötü olması, umutları iyice artırıyor.  B.B Erzurumspor Göztepe maçını, Hüseyin Göçek yönetecek. B.B. Erzurumspor´u Kasımpaşa maçında adeta doğrayan Arda Kardeşler´in Malatya-Trabzonspor maçına atanması ise, Dadaşların TFF´ye olan tepkilerini iyice artırmış durumda.