Büyük Birliğe, Büyük Teveccüh…

Büyük Birlik Partisi il Basın sözcüsü Lokman Kayaoğlu, 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi açıklamalarda bulundu.

Tarih: 17.11.2023 17:29 Güncelleme: 17.11.2023 17:29
Büyük Birliğe, Büyük Teveccüh…

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

Büyük Birlik Partisi il Basın sözcüsü Kayaoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama da henüz Parti Genel Merkezin ittifak dahilin de mi, kendi adaylarıyla mı? Seçime gireceğini açıklamamasına rağmen Aşkale, Pasinler, Köprüköy, Tortum, Uzundere, Narman, Oltu ve Pazaryolu ilçelerinde sevilen, tecrübeli, liyakatli 13 kişi il Başkanlığı ile temas kurulduğunu söyledi.

Kayaoğlu,”  Türkiye’de ki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024’de yapılacak yerel seçimler öncesi Büyük Birlik Partisi il Basın sözcüsü Lokman Kayaoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama da henüz Genel Merkezimiz ittifak dahilin de mi, kendi adaylarımızla mı seçime gireceğimizi açıklamamasına rağmen Aşkale, Pasinler, Köprüköy, Tortum, Uzundere, Narman, Oltu ve Pazaryolu ilçelerimizden sevilen, tecrübeli, liyakatli 13 kişi il Başkanlığımızla temas kurmuştur. Bir önceki yerel seçimlerde şehrimizde yüzde 7,5 oy alıp iki ilçe belediyesi kazanmıştık. Büyük ihtimalle kendi adaylarımızla gireceğimiz seçimde teveccühün artarak devam edeceğine olan inancımız ve ilçesinde sevilen, liyakatli adaylarımızla mevcut oyumuzu artıracak ilçelerimizin birçoğunu şeffaf ve saydam belediyecilik anlayışımızla tanıştıracağız.”