BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SEKMEN SÖZ VERDİ

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi esere uygun olmadığı için kaldırılan, üzerinde Oltu Taşı mağazalarının bulunduğu tarihi Rüstem Paşa Bedesteni ile ilgili bilgilerin yer aldığı, tablo kaldırıldı.

Tarih: 24.05.2023 19:15 Güncelleme: 24.05.2023 19:16
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SEKMEN SÖZ VERDİ

www.erzurumgunebakis.com/ Muhammet YILMAZ 

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Kuyumcular Odası Başkanı Özkan Koçak, bu durumun düzeleceğini ve kısa zaman içerisinde Büyükşehir Belediyesi Başkanın Mehmet Sekmen tarafından yeni bir tanıtım levhası yapılacağı sözü verdiğini söyledi. 

Koçak, “Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi eser niteliğine uygun görülmeyip kaldırılan Rüstem Paşa Bedesteni’nin tanıtım tablosunun yerine yenisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen tarafından yapılacaktır. Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen bizzat bunun sözünü bizlere verdi. Bu konuda İlgilerinden dolayı Sayın Başkanımız Mehmet Sekmen’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Oltu Taşı esnafının bulunduğu Taşhan olarak Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Hepimiz biriz ve beraberiz beraber olmaya da devam edeceğiz çünkü birlikten kuvvet doğmaya devam edecek.  Bizim amacımız Erzurum Kuyumcular Odası olarak  buradaki esnafımızın sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için elimizden gelen gayreti göstermek  üyelerimize daha iyi bir hizmet vermek.”dedi